enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Zonguldak Kömürspor Deplasmanında

GMG Kastamonuspor TFF 2.lig 10.hafta karşılaşmasında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Zonguldak Kömürspor Deplasmanında
14 Ekim 2022 21:29 | Son Güncellenme: 15 Ekim 2022 19:14
A+
A-

Geçen hafta kendi sahasında ilk dakikalarda gördüğü kırmızı karta rağmen Adıyamanspor ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz topladığı 11 puanla 11.nci sırada yer alıyor. 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimizi hafta içi oynayacağı kupa maçı heyecanı sardı.

GALATASARAY MAÇI BILETLERİ 70 TL

GMG Kastamonuspor’un 19 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Nef Stadyumu’nda oynayacağı Galatasaray maçının bilet fiyatları da belli oldu.

Bugün itibariyle passo.com.tr internet sitesi üzerinden öncelikli satışa sunulan biletlerin 18 Ekim Salı günü saat 21.00’den itibaren tüm Passolig kartları için genel satışa sunulacak.

Galatasaray kulübünden yapılan bilgilendirme misafir tribünü bilet fiyatlarının 70 TL olduğu açıklandı.

METİN AKPUNAR DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini ve futbolcuların uyumlarının arttığını ifade eden Akpunar, “Adıyaman Futbol Kulübü karşılaşmasının üçüncü dakikasında talihsiz bir şekilde 10 kişi kalmamız ve 1-0 geriye düşmemize rağmen maça kazanacak oyunu oynadık. Haftalar ilerledikçe formuna arttıran bir Kastamonuspor var” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR AKPUNAR TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Taraftara takıma verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Akpunar, “Adıyaman Futbol Kulübü karşılaşmasında tribünde 90 dakika boyunca bizleri destekleyen, sahada bir kişi eksik olmamızın dezavantajını hissettirmeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

“BU HAFTA GRUBUN ZORLU TAKIMLARINDAN BİRİYLE OYNAYACAĞIZ”

TD. Metin Akpunar, “Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Zonguldak Kömürspor, grubun güçlü takımlarından bir tanesi. Şuana kadar kendi sahasında Fethieyspor, Adıyaman FK ve İskenderunspor’u mağlup ederlerken Karacabey Belediyespor ile berabere kaldılar. Bizde son 8 resmi karşılaşmada mağlup olmadık. Yani güçlü ve kolay kolay maç kaybetmeyen iki takımın mücadelesi olacak. Kastamonuspor teknik heyeti olarak rakibimizin bizden önce oynadığı maçları izledik ve analiz ettik. Rakibimizin güçlü ve zayıf yanlarını biliyoruz. Zonguldak’tan kaybetmeden döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.