enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Teco Karacabey Belediyespor Deplasmanında

GMG Kastamonuspor, Teknik Direktör Ümit Karan ile TFF 2.Lig 14.ncü hafta mücadelesinde Teco Karacabey Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Teco Karacabey Belediyespor Deplasmanında
12 Kasım 2022 13:56 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2022 13:59
A+
A-
Kötü -gidişata Diyarbekir karşısında aldığı 2-1 lik skorla dur diyen GMG Kastamonuspor 14.ncü hafta karşılamasında deplasmanda Teco Karacabey Belediyespor ile karşılaşmak için 
VALİ AVNİ ÇAKIR MORAL YEMEĞİ VERDİ
Hafta içi Kastamonu Valisi Avni Çakır, Karacabey Belediyespor karşılaşması öncesinde futbol takımını moral yemeğinde konuk etti.
Moral yemeğine Vali Avni Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, Onursal Başkanımız Cengiz Aygün, Başkanımız Burak İzbeli, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Müdürü, Teknik Direktör Ümit Karan, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Vali Avni Çakır moral yemeğinde: “Kastamonuspor zor şartlardan geçerek bugünlere geldi. Hem il olarak yaşamış olduğumuz doğal afetten doğan sıkıntılar hem de farklı sebeplerden ötürü ligin başlamasına 2 hafta kala biz takım oluşturduk. İlk 4 haftada zaten kendimize anca gelebileceğimizi öngörüyorduk. Zaten öyle de oldu. Takım olarak yerimizden çokta memnun olduğumuz söylenemez ama çokta kötü bir durumda değiliz. Yeni kurulan bir takım olarak play-off grubundan 9-10 puan geride bulunuyoruz. Daha önümüzde maçlar var dedi.
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ise: “Birlikte sporcularımızla bir yemek yedik. Hem de Ümit hocama da hoş geldin demiş olduk. İnşallah Kastamonuspor bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde üst sıralara tırmanacaktır. Ben buna inanıyorum.

 

GMG Kastamonuspor Futbol Takımı, yarın deplasmanda oynayacağı Teco Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün Erdek’te yaptığı antrenmanla tamamladı…

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14.Hafta mücadelesinde 13.ncü sırada bulunan GMG Kastamonuspor 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Bursa M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda grubun güçlü takımlarından ve dördüncü sırada yer alan Karacabey Belediyespor ile oynanacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.