enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor – Fethiyespor (Temsilcimizde Tek Hedef Galibiyet)

GMG Kastamonuspor TFF 2.lig kırmızı grup 7.nci hafta karşılamasında Fethiyespor ile Kastamonu’da karşı karşıya geliyor. Temsilcimizde parola yine galibiyet…

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor – Fethiyespor (Temsilcimizde Tek Hedef Galibiyet)
1 Ekim 2022 00:02 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2022 16:44
A+
A-

TFF 2.lig kırmızı grupta 7.nci hafta karşılamasında Fethiyespor ile Kastamonu Gazi stadyumunda karşı karşıya gelecek olan GMG Kastamonuspor galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Gazi stadında oynanacak karşılaşma saat 15:00’da başlayacak. Araç belediyesi ve bazı ilçe belediyeleri Gazi stadına taraftarlar için ilçelerden otobüs kaldırıyorlar.

Kupada penaltılarla da olsa tur atlayan GMG Kastamonuspor bu moral ve taraftar desteği ile Fethiyespor karşısında galip gelerek üst sıralara yerleşmek istiyor.

KUPADA RAKİP SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK

Ziraat Türkiye Kupasında bu hafta oynanan mücadelelerin ardından 2. ön eleme turu tamamlanmış oldu. GMG Kastamonusporun, Nevşehir Belediyespor’u penatılarla 5-4 geçtiği bir üst turdaki rakibi 4 Ekim salı günü çekilecek kura ile belli olacak. GMG Kastamonuspor bu turda seri başı olamayacak ve deplasmanda oynayacak.

Muhtemel rakipler arasında Galatasaray, Adana Demirspor, Hatayspor, Kasımpaşa, Kayserispor ve Giresunspor gibi Süper Lig takımları da bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.