enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Bucaspor 1928 Deplasmanında

TFF 2.Lig 22.nci hafta mücadelesinde GMG Kastamonuspor İzmir deplasmanında galibiyet arayacak.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Bucaspor 1928 Deplasmanında
28 Ocak 2023 10:04 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2023 16:10
A+
A-

Kastamonu Haber

Devre arası giden ve gelen futbolcularla adından sıkça bahsettiren ve neredeyse takımın tamamını değiştiren GMG Kastamonuspor’da transferler hala devam ediyor.

Hafta arası Berkay Samancı takımdan ayrılırken Transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanan sağ bek oyuncusu Egemen Zengin, kanat oyuncusu Muhammed Enes Durmuş ve orta saha oyuncusu Seçkin Getbay, Kastamonu’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başladılar.

SARIYER GALİBİYETİ MORALLERİ YERİNE GETİRDİ

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde yeni transferlerle çıktığı ilk maçta adeta show yapan ve karşılaşmayı farklı kazanan GMG Kastamonuspor galibiyet serisine İzmir’de başlamak istiyor.

MAÇ PROGRAMI VE SAATİ

TFF 2. Lig Kırmızıgrupta 22. Hafta deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşılaşacak. Karşılaşma 29 Ocak Pazar günü saat 14:00 da İzmir Yeni Buca Stadyumunda oynanacak.

TARAFTARA HER YER KASTAMONU

GMG Kastamonuspor’a hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bucaspor 1928 maçı için 452 kişilik kontenjan ayrıldı. Kırmızı Siyahlı taraftarlar için bilet fiyatları ise 10 TL olarak açıklandı.
İstanbul’da bulunan 37 Gençlik İstanbul ve Kastamonulular Taraftar Grupları pazar günü oynanacak olan Bucaspor maçında deplasman tribününde yerlerini almak için hazırlıklar devam ediyor.

TFF. 2.LİG KIRMIZI GRUP PUAN DURUMU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.