enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Saadet Grubuyla Sorunu Nedir?

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi birlikte hareket edip TBMM’de grup kurdular. Grup Temmuz ayında Meclis tatile girmedrn önce kurulmuştu. Tabi TBMM’de grup kurulunca, grup kurulan partilerin içtüzük gereği bazı hakları doğuyor. TBMM tatile girmeden bir kaç gün önce kurulan Saadet ve Gelecek grubuna, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, tatilde gerekli düzenlemeletin yapılıp gereğinin yapılacağına dair söz vermiş.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Saadet Grubuyla Sorunu Nedir?
7 Aralık 2023 10:18
A+
A-

Ancak tatil süresince sözler yerine getirilmemiş, daha sonra Eylül ayı sonuna kadar demiş, Eylül sonu da sözünü tutmamış, Ekim ayı sonu diye söz vermiş, Ekim ayı da aynı tutumu devam ettirmiş. Bu arada TBMM’de oturma düzeni MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin araya girmesi ce kendi sıralarından yer vermesiyle kısmen çözüme kavuşmuş. Her grup için ön sırada 4 koltuk bulunurken, Ak Parti grubu için tam 13 koltuk bulunuyormuş, eeee sonuçta “DEVLET PARTİSİ” her şey ve tüm haklar onların olmalı anlayışı mı hakim?

Kısa zaman önce TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret ederek, sorunları dinlemiş. Saadet ve Gelecek grubuna da gerekli düzenlemelerin yapılacağına dair söz vermiş. Söz vermiş ama yine sözünü yerine getirmemiş.

Açıkçası sayın Numan Kurtulmuş’a yakışan bir durum. Saadet Partisi Genel Başkanı iken de aynıydı, demek ki bunca yıl ve tecrübe kendini değiştirememiş. Olaylı kongre öncesi Erbakan hocamızla gece yarısına kadar istişare edip, listeler üzerinde anlaşıp, dışarı çıkınca mikrofonlara tam tersi açıklama yapmasını biz henüz unutmadık.

Saadet Partisinin TBMM’de Filistin-Gazze üzerine yaptığı inanılmaz konuşmalar hoşunuza mı gitmiyor?  Yoksa sayın Cumhurbaşkanı kızar diye mi düşünüyorsunuz? Yoksa bizlerin bilmediği bir durum mu var?

  Sayın Numan Kurtulmuş; Adaletten asla vazgeçmeyiniz. Yakında o koltuklar size kalmayınca sığınacak bir aramak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte Saadet Partisini böldünüz, parçaladınız. Erbakan hocamıza ve teşkilatlara yanlış yaptınız, tekrar bölmeye ve tekrar aynı şeyleri yapmaya çalışmayınız lütfen.!

Hiç kimse sizden bir AYRICALIK ve LÜTUF BEKLEMİYOR. TBMM Başkanı olarak grubu olan Partiler hangi haklara sahipse, SAADET PARTİSİ GRUBUNA’da aynı onlarca kez söz verdiğin gibi HAKLARINI veriniz lütfen.!

 Sayın Numan Kurtulmuş; Daha fazla şüphelere mahal vermeden, Anayasamızın ve içtüzüğün verdiği haklara siz engel olamayınız. Ve ne olur sadece gereğini yapınız. Yapamıyorsanız o koltuklarda oturmayınız lütfen.!

 

Saadet Partisi grup başkan vekilleri Bülent Kaya ve İsa Mesih Şahin’in yaptığı önemli açıklamalar

EY AK PARTİ: BU SAADET PARTİSİ NE YAPSA HOŞUNUZA GİDER?

2003-2014 yılları arısında hiç bir partiyle ittifak yapmayan Saadet Partisine oy vermeyin yoksa “OYLAR BOŞA GİDER” diye kızdınız.

BBP ile ittifak yaptı FETÖCÜLERLE ile İTTİFAK yaptınız diye kızdınız.

2019 Yerel seçimlere TEK BAŞINA girdi buna da kızdınız.

Genel Seçimlerde CHP ile ittifak yaptı buna da kızdınız.

Şimdi SAADET ve GELECEK GRUP kurdu buna niye kızıyorsunuz söyleyin bizde bilelim bari. Bakın CHP sayesinde TBMM’de Filistin ve Gazze için konuşup savunabilen tek parti grubu..

Terörist dediğiniz partiye HAZİNE YARDIMINI, TBMM’de Başkan vekilliği dahil her türlü haklarını verip, SAADET PARTİSİNE bitmek tükenmek bilmeyen DÜŞMANLIKLARINIZIN sebebini öğrenmek ve bilmek istiyoruz.

2019 Yerel seçimleri öncesinde dönemin İçişleri bakanı Saadet Partisi Genel Başkanına Terörist dedi, Teröristlerle anlaşma imzaladı dedi. Dememesi gereken her şeyi dedi. Hatta bu sözlere medenice tepki gösteren Saadet Partili bir abimizi göz altına aldırdı. Seçime 3-4 gün kala da baktılar İstanbul elden gidiyor özür dileyip oyumuzu istediniz. Saadet Partililer ne o özrü kabul ettiler ne de oylarını verdiler. Şimdi de aynı durumu düşmemek için lütfen Saadet Partililere iyi davranın, lütfen husumet beslemeyin. Haklarını teslim ediniz.  Sonra İstanbul ve Ankara’yı kaybedince niçin kaybettik diye yine bizleri suçlamayınız.!

 

 

Vesselam

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.