enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprüspor Üçte Üç Yapmak için Seyircisine Güveniyor

Grupta 4.sırada bulunan diğer temsilcimiz Taşköprüspor ise, Kurşunlu Belediyespor’u Taşköprü’de ağırlayacak. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Taşköprüspor oynadığı iki maçı da kazanarak 7 gol atıp 2 gol yedi. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı kurşunlu maçının da favorisi durumunda

Taşköprüspor Üçte Üç Yapmak için Seyircisine Güveniyor
18 Şubat 2022 19:09 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2022 19:18
A+
A-

BAL Bölgesel Amatör Lig’de temsilcilerimiz Kastamonu İl Özel İdare KHS ve sarı kırmızı Taşköprüspor’un şampiyonluk iddiasını sürdürdüğü grupta ikinci yarının 3.ncü haftası bu hafta oynanacak maçlarla devam edecek.

İlk yarıda deplasmanda oynanan karşılaşma golsüz berabere bitmişti. Grup maçlarında oynanan maçlar sonucunda gol krallığında attığı 9 golle zirvede olan Salih Kazan Taşköprüsporun gol ümidi… Sarı Kırmızı Taşköprüspor 23 gol atarken kalesinde 10 gol gördü. Kurşunlu belediye maçını da kazanarak ikinci yarıdaki galibiyet serisine devam etmek ve zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor.

HAYDİ TAŞKÖPRÜSPOR STADA

İkinci yarıda aldığı galibiyetlerle tekrar liderlik potasına giren Taşköprüspor bu maçta en çok seyircisine güveniyor. Yönetim ve futbolcular; Taşköprüspor için seyircinin çok önemli olduğunu ve pazar günü oynanacak karşılamada yoğun destek beklediklerini belirttiler.

 

Kastamonu ÖİKH için Çok Kritik Hafta

Grupta 3.sıradaki temsilcimiz Kastamonu İl Özel İdare KHS, geçtiğimiz hafta liderliği kaybeden 2. sıradaki Bartınspor’a konuk olacak. 26 Puanla 3.ncü sırada bulunan temsilcimiz Bartınsporu deplasmanda yenmesi durumunda grupta lider olabilir.

 

 

Sıralamanın değişmesi için büyük mücadelelerin yaşanacağı haftada lider Sincan Belediyespor ise diğer Ankara temsilcisi Haymana Belediyespor’a konuk olacak.

İşte ikinci yarının 3.ncü toplamda 12.nci Hafta programı ve puan durumu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.