enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprüspor – Çubukspor maçında kavga çıktı saha karıştı. Çıkan kavgada yaralılar var

Taşköprüspor – Çubukspor maçında kavga çıktı saha karıştı. Çıkan kavgada yaralılar var
21 Kasım 2021 22:36
A+
A-

Kavga çıkan maçta, Başkan Yardımcısı Yalçın ve Kulüp Başkanı Altan yaralandı

Taşköprü ilçemizin yerel gazetesi Taşköprü Postası haberine göre olaylar şu şekilde cereyan etti.

Taşköprüspor ile Çubukspor arasında oynana ve 1 – 1 biten maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha karıştı. Kulüp başkanı ve Belediye başkan yardımcısı yaralandı.

İşte o olaylı maçta yaşananlar

Taşköprü ilçesinde , Bölgesel Amatör (Bal) Ligin 4. haftasında karşı karşıya gelen Taşköprüspor ile konuk Çubukspor karşılaşmasında kavga çıktı.

Maçın hakeminin karşılaşmanın bitiş düdüğünü çalmasının ardından, sporcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taşköprüspor ve Çubukspor futbolcuların kavgasını sakinleştirmek üzere sahaya inen Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ve Taşköprüspor Kulübü Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, Çubukspor futbolcularının saldırasına uğrayarak yaralandı.
Taşköprüsor taraftarını sakinleştirmek isterken rakip takıp sporcuları tarafından başından yaralanan Taşköprüspor Kulubü Başkanı Altan, yaralı halde taraftara seslendi.
Altan, “Biz Çubukspor’a misafirperverlik yaptık. Tribündeki taraftarına tek bir hakaret etmedik. Hiçbir kimseye yanlış kelam laf etmedik. Çubukspor sporcuları koridorun içerisinde 65 yaşındaki Başkan Vekilimiz Harun amcaya ve buradaki bütün taraftara saygısızlık yaptı. Ama bizler bu memleketin çocuklarıyız, sarımsak tarlasında elleri nasır olmuş Anadolu’nun çocuklarıyız. Herkes buradan çıkıp gidecek, bizlere bu yakışır” konuşmasını yaptı.

Taraftarı Başkan Çatal sakinleştirdi

Şehir dışından ilçeye dönmekte olduğu esnada haberi alan Belediye Başkanı Abdullah Çatal ise ayağının tozuyla ilçe stadyumuna gelerek, taraftarı sakinleştirdi. Belediye Başkanı Çatal’da bir konuşma yaparak, “Kulüp Başkanı burada bizlerin kardeşi. Kulüp Başkanı sizlerden futbolcularının adına özür diliyor. Biz kadim bir şehrin örnek insanlarsınız. Spor kardeşliktir. Sizlerinde bize yakışanı yapacağınıza eminim” dedi.

Çubukspor Kulübü Başkanı Emre Arslantaş’ta taraftardan ve Taşköprüspor Kulübü camiasından özür diledi.
Taraftarın sakinleşmesiyle birlikte Çubukspor kafilesi Jandarma ekipleri, komando ekipleri ve Polis ekiplerinin eşliğinde Taşköprü ilçesinde ayrılarak, Kastamonu’ya hareket etti.

Karşılaşmada yaralanan Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ve başından yaralanan Taşköprüspor Kulubü Başkanı Hüseyin Altan, Taşköprü Devlet Hastanesin’de yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.