enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Son Dakika: Taşköprüspora ŞOK Ceza

Son Dakika: Taşköprüspora ŞOK Ceza
10 Aralık 2021 21:30 | Son Güncellenme: 10 Aralık 2021 21:27
A+
A-

Bal liginde mücadele  eden Taşköprüspor 4.ncü hafta Taşköprü’de oynanan Çubukspor maçından sonra olaylar çıkmıştı. Taşköprüspordan hiç bir yönetici veya sporcunun disiplin kuruluna bile sevkedilmeden verilen 2 maç seyircisiz oynama ve 4.000₺ para cezası adeta şok etkisi yaptı. Çubukspor maçından sonra rakip futbolcuların agresif tavırlarına rağmen sağduyulu bir tavır sergileyen Taşköorüspora  Haymana maçı öncesi verilen  bu ceza kafaları karıştırdı.

Taşköprüspor yönetimi sosyal medya hesabından verilen bu cezalarla ilgili çok sert açıklamalar yaptı. İşte o açıklama

Kulubümüz 4.Hafta Evimizde oynadığımız maçda çıkan saha olayları nedeni ile 2 maç seyircisiz oynama ve 4000 TL para cezası almıştır.

Taşköprüspor’da Hüseyin Altan Dönemi Başladı

Taşköprüspor’da Hüseyin Altan Dönemi Başladı

Üzerinden tam olarak 20 gün geçmiş, başkanımızın ciddi yaralar aldığı buna rağmen sağduyu gösterip misafir takıma zarar gelmemesi içinden geleni yaptığı,hiçbir sporcumuzun AGDK’ya bile sevk edilmediği,taraftarımızın yine sağduyu gösterdiği, belediye başkanımızın ve güvenlik güçlerimizin olayların büyümemesi için elinden geleni yaptığı, evimizde BU PAZAR GÜNÜ OYNAYACAĞIMIZ HAYMANA MAÇINA 2 GÜN KALA YAPILAN BU CEZALARI KINIYORUZ” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.