enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Kaymakamdan Üzücü Haber Hayatını Kaybetti

2009-2010 yıllarında Kastamonu Hanönü ilçesinde görev yapan Kaymakam Ahmet Adanur hayatını kaybetti.

SON DAKİKA: Kaymakamdan Üzücü Haber Hayatını Kaybetti
10 Nisan 2023 21:53 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2023 21:54
A+
A-

Trabzon’un Yomra İlçesi doğumlu olan Genel Sekreter Ahmet Adanur, en son Samsun Bafra İlçesinde Kaymakam olarak görev yaparken 2019 yılında Trabzon Büyükşehir Belediyesine, Genel Sekreter olarak atanmıştı. Geçen yıl ALS Hastalığına yakalanan Adanur, bu süreden beri tedavi görüyordu.

Hanönü ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde ilçedeki bir çok hizmetlerde imzası olan Kaymakam Ahmet Adanur’a Allah’ tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.”

KAYMAKAM AHMET ADANUR KİMDİR?

Trabzon’un Yomra İlçesinde doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da, yükseköğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Askerlik görevini 2001 yılında Ağrı ilinde yedek subay olarak yaptı. Ahmet Adanur; 2005 yılında Denizli’de Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Adanur; 2015 – 2017 yılları arasında Cizre Kaymakamlığı görevinde bulunmuş ve İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kayyum atama kararı sonucunda 17 Kasım 2016 tarihinden itibaren de aynı zamanda Cizre Belediye Başkanvekili olarak da görev yapmıştı. Kaymakam Adanur; İçişleri Bakanlığının 2017/345 sayılı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile yılında Cizre Kaymakamlığı ve Belediye Başkanvekilliğinden Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına getirilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.