enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: İstanbul’daki Trafik Kazasında Kastamonu Taşköprülü 3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Silivri’de TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında, Kastamonu Taşköprü’den İstanbul’a giden bir aile trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

SON DAKİKA: İstanbul’daki Trafik Kazasında Kastamonu Taşköprülü 3 kişi hayatını kaybetti
19 Ocak 2024 18:30 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2024 19:49
A+
A-

Kaza, saat 13.00 sıralarında TEM Otoyolu Silivri Kınalı Gişeleri mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Taşköprü ilçesi Bekirli Köyü Kello Mahallesi nüfusuna kayıtlı Emin Yılmaz (61) yönetimindeki 37 LH 517 plakalı otomobil, sapağı kaçırınca geri gitmeye başladı. Aynı istikamette ilerleyen İ.B. idaresindeki 06 BRV 682 plakalı hafif ticari araç ise otomobile arkadan çarptı.

Kazada, otomobil içerisinde bulunan Emin Yılmaz (61), eşi Şerife Yılmaz (59) ve kızları Derya Yılmaz (25) hayatını kaybetti. Hafif ticari aracın sürücüsü İ.B. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık, jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde tek şeridi kapatılırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Ekiplerin çalışmaları sonucunda araçlar olay yerinden kaldırıldı, cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kazada hayatını kaybeden Emin Yılmaz, Şerife Yılmaz ve Derya Yılmaz’ın yakınları, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HEMŞİRE OLAN KIZLARI İÇİN KASTAMONU TAŞKÖPRÜ’DEN SİLİVRİYE GİTMİŞLERDİ

Kazada ölen ve Taşköprü’de yaşayan merhum Muharrem oğlu Emin Yılmaz ve eşi Şerife Yılmaz, hemşire olan kızları Derya Yılmaz’ı, İstanbul Silivri’ye çalışması için yerleştirmeye gitmişlerdi ve işlerini bitirip geri dönerken kaza geçirerek hayatlarını kaybettiler.

37haber olarak, elim kaza sonucu hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diler, yakınlarına sabır ve başsağlığı temenni ederiz.

SON DAKİKA: İstanbul’daki Trafik Kazasında Kastamonu Taşköprülü 3 kişi hayatını kaybetti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.