enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Size Daha Fazla Para Kazandıracak Basit Google Ads İpuçları

Bin gösterim başına gelir ne kadar? Google reklam başına ne kadar veriyor? 10 bin indirilen uygulama ne kadar kazandırır? Google Ads 1 reklam kaç TL? Google AdSense neye göre para veriyor? Kaç tane AdSense hesabı açabilirim? Google AdS den para kazanılır mı? AdSense için şirket gerekli mi? Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir sizler için araştırdı.

Size Daha Fazla Para Kazandıracak Basit Google Ads İpuçları
7 Aralık 2023 10:26 | Son Güncellenme: 7 Aralık 2023 12:44
A+
A-

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında artık her şey dijital. Ve bu dijital dünyaya en iyi ayak uyduranlar başarılı oluyor. Dijital dünyanın sunduğu, kişiye daha fazla para kazandıran hizmetlerden biri de Google Ads, yani Google reklamları. Herkesin teknoloji ile içli dışlı olduğu düşünülürse Google’ye reklam vererek gelirlerin artması çok kolaydır. Peki siz hiç Google’ye reklam vermeyi düşündünüz mü? Cevabınız evet ise, Kastamonu Haber olarak sizin için hazırladığımız ipuçları sayesinde reklamlarınızdan daha fazla kâr edebilirsiniz. İşte detaylar…

  • Net bir hedef belirleyin

Küçük hedeflerinizi netleştirmeden önce büyük resmi düşünmelisiniz. Genel iş hedefleriniz neler? Reklam hedefleriniz neler? Bu konularda netliğe kavuştuktan sonra gerçek taktiksel eylem planınızın ne olduğunu daraltabilirsiniz.

  • Harika bir yapı oluşturun

İşleri en başından itibaren iyice ayarlayın. Böylece başarılı olmak için çok daha iyi bir durumda olacaksınız. Bu, kampanyalardan anahtar kelimelere, reklam gruplarına ve hedeflenen yere kadar her şeyi seçmeye zaman ayırmanız anlamına gelir.

  • Kalite puanını yükseltin

Kulağa çok açık gelebilir ancak küçük bütçenizin başarılı olmasını sağlamanın en iyi yolu, reklamlarınızın birinci sınıf olduğundan emin olmaktır. Kalite burada anahtardır. Kelimenin tam anlamıyla: Google, her reklamın teklif tutarını, anahtar kelimelerini ve açılış sayfalarını değerlendirir ve 1’den 10’a kadar bir Kalite Puanı verir. Puan ne kadar yüksek olursa, sıralamanız o kadar iyi olur ve görünme şansınız da o kadar iyi olur.

  • Açılış sayfanızın optimize edildiğinden emin olun

Bu ipucu sayesinde yalnızca birisinin tıkladığı bir reklam değil, aynı zamanda tıklayan kişinin gerçekten aradığı ürünü veya bilgiyi buldurmuş olursunuz. .

  • Her şeyi ölçün

İnsanlar sitenizi nasıl buluyor? Hangi sayfalar popüler ve onları hangi aramalar oraya getiriyor? Yaptığınız analitikler, başarıyı ve kalıpları ölçmek için ihtiyaç duyduğunuz verilere sahip olur. Ayrıca bu sayede Google Ads’te gösterimlerinizin, tıklamalarınızın veya maliyetlerinizin neden değişmiş olabileceğini gösteren metrikler bulacaksınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.