enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

ŞİMDİ KAMPÜSLÜ OLDUK

Üniversite yaptığı açıklamada

Bugün yüzyüze eğitime başlamanın mutluluğu yaşanıyor kampüsümüzde diyerek

Ailemize yeni katılan tüm öğrencilerimize iyi ki geldiniz diyoruz.
Kastamonu Üniversiteli olmak bir ayrıcalıktır”

ŞİMDİ KAMPÜSLÜ OLDUK
11 Ekim 2021 17:15
A+
A-

Üniversiteler uzun bir aradan sonra yeni döneme yüz yüze eğitimle başlıyorlar. Salgından dolayı uzun zamandır yüz yüze eğitimin olmadığı üniversiteler pandemi tedbirlerinin uygulanacağı yeni dönemde üniversiteler için hibrit eğitim modeli de uygulanabilecek.

Kastamonu Üniversiteside yüz yüze eğitime, yaklaşık bir buçuk yıl aradan sonra tekrar başlıyor. Salgın tedbirlerinin uygulanacağı yeni eğitim öğretim yılında, kampüslerde COVID-19 ile ilgili süreç dijital sistemlerle yakından izlenecek.

Salgına karşı, kampüs ve derslik binalarında maske ve mesafe kurallarına uyulacak. Derslikler mümkün olduğunca havalandırılacak, ders saatleri sınırlı tutulacak, blok ders yapılmayacak.

YENİ DÖNEM START ALDI

Kastamonu Üniversitesi yeni dönemin başlaması dolasıyla heyacan doruktaydı. “Üniversitemize Hoş Geldiniz” hoş geldiniz pankartı ve değişik aktivitelerle gelen öğrenciler karşılandı ve tek tek hasret giderildi.

Üniversite yaptığı açıklamada

Bugün yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğu yaşanıyor kampüsümüzde diyerek

Ailemize yeni katılan tüm öğrencilerimize iyi ki geldiniz diyoruz.
Kastamonu Üniversiteli olmak bir ayrıcalıktır” açıklaması yapıldı.

Kastamonu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın heyacanı da bir başkaydı ve “Heyecan, özlem ve mutluluk diyerek duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Rektör Topal; Bugün itibariyle özlemimiz sona erdi, yerini heyecan ve mutluluğa bıraktı. Kampüsümüz eski günlerine geri döndü. Yeni dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun.
Hoş geldiniz çocuklar, iyi ki geldiniz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.