enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Tamamlandı

“Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa olarak düzenli fiziksel aktivite oluşturulmasını özendirmek amacıyla düzenlenen ve ülke genelinde 4-10 Ekim tarihleri arasında yapılan “Amatör Spor Haftası” Kastamonu’da çeşitli etkinliklerle tamamlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Tamamlandı
11 Ekim 2021 08:01 | Son Güncellenme: 11 Ekim 2021 08:03
A+
A-

4-10 Ekim tarihleri arasında çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası’nda basketbol turnuvası düzenlendi.

Bu sezon ilimizi Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde temsil edecek olan Kastamonu Yurdum GSK’nın daveti üzerine dostluk turnuvası yapıldı.

Düzenlenen turnuvaya Kastamonu Yurdum GSK, Beylikdüzü Basketbol, Nadir Gold İstanbul Basketbol (Darüşşafaka), Etimesgut Belediyesi takımları katıldı.

3 gün süren mücadeleler çekişmeli karşılaşmalara sahne olurken, maçlar Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynandı.

İlk gün karşılaşmalarında Beylikdüzü Basketbol, Nadir Gold İstanbul Basketbol’u 87 – 71, Kastamonu Yurdum GSK, Etimesgut Belediyesi’ni 89 – 70 yenmeyi başardı.

İkinci gün oynanan mücadelelerde Kastamonu Yurdum GSK, Nadir Gold İstanbul Basketbol’u 83 – 74, Etimesgut Belediyesi, Beylikdüzü Basketbol’u 95 – 87 mağlup etti.

Son gün maçlarında ise Kastamonu Yurdum GSK, Beylikdüzü Basketbol ile karşılaştı ve bu mücadeleden de 87 – 65 galip ayrıldı. Oynanan Etimesgut Belediyesi, Nadir Gold İstanbul Basketbol karşılaşması da 80 – 77 Etimesgut Belediyesi üstünlüğü ile sonuçlandı.

Böylece oynanan karşılaşmaların ardından temsilcimiz Kastamonu Yurdum GSK tüm karşılaşmalarını kazanarak turnuvayı birinci olarak tamamladı.

Turnuvanın ardından en değerli oyuncu başta olmak üzere derece elde eden takımlara plaket ve ödülleri takdim edildi.

Ödüller, Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak tarafından verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.