enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Rüya Tabirleri: Rüyada Kitap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya Tabirleri: Rüyada Kitap Görmek Ne Anlama Gelir?
A+
A-

Rüyada kitap görmeyi, rüya sahibinin yaşamında hem kuvvetli hem de çok net kararlar alacağına , ön görüsü yüksek , aydın ve aynı zaman da okumayı çok seven birisi olduğuna tabir edilir. Bu insan çevresinde bulunan kişiler gibi aklı başında , yapmış olduğunu ve ne konuştuğunu bilen ağır başlı, akil kişilerden birisi olduğuna dalalettir..

RÜYADA KİTAP GÖRMEK:

Rüyada kitap görmek, kuvvettir. Bundan dolayı elinde bir kitap bulunduğunu gören kimse, kuvvete erişir. Kitap eğer açıksa yaygın bir haber, kapalı ise, gizli bir haberdir,
ezer kitap erkek çocuk elinde olursa, müjdedir.

Kadın elinde olursa, sevinçli bir iş beklemektir. Kitap açık, kadın örtülü ise, rüya sahibine sakınmasıyla emrettiği bir haberdir. Eğer kadın koku sürmüş güzel bir kadınsa,
kendisine övgü bulunan bir habere işarettir.

Rüyada elinde dürülmüş bir kitap olduğunu gören kimse, yakında
ölür. Kendisiyle bir kimse arasında münakaşa ve düşmanlık veya kanışık
bir işi bulunan, kitabı sağ tarafında görse, o kimsenin delil ve şahid getireceğine işarettir. Eğer rüyayı gören azap ve siıkıntı içinde ise, kurtulacağuna yorumlanır. Eğer rüyayı gören bir şeyden dolayı üzüntülü ise veya vatanında değilse, onun işinin kolaylaşacağına ve çabucak ailesine döneceğine yorulur.


Kitabını sol tarafında gören kimse, yaptığı bir işine pişman olur. Sağ tarafta görülen kitap ucuzluk ve bolluktur. Bazi yorumcular, rüyada mühürlü bir mektup gören kimse, bir hayra ve büyük bir rütbeye veya memuriyete kavuşur. Ona yakın ve uzak olanlar ona itaat eder. Eğer bu rüyayı gören bir kadınla evlenmek istiyorsa, onunla evlenir. Mektubun mühürlü olması, işi araştırmaktır, dediler.

Bir kimse rüyada gökten kendisine bir kitap indiğini görse, o kimsenin o kitaptan anlayışı veya onun gökten indiğinden hatırına gelen şeyle yorumlanır. Eğer ondan anladığı veya hatırına gelen şey hayırsa hayırla, şerse, şer ile yorumlanır. Üzüntü ve kederden kurtulmaya ve hastalıktan iyileşmeye işarettir. Bazen kitap kişinin kendisi yel iyi anlaşan arkadaşına, bazen da Rüyada kitapçıyı görmek, üzüntü ve kederden kurtulmaya, müşkil şeyleri halletmeye ve garip haberlere vakıf olmaya, bekarları evlendirmeye, günahkar bir kimsenin, tevbe etmesine işarettir.

RÜYADA KİRAZ GÖRMEK: Rüyada kiraz görmek, kolay ve çabucak elde edilen fay-
daya, ferahlık ve sevince yorumlanır.

 

(Kaynak: İslami Rüya Tabirleri Ansiklopedisi İmam-ı Nablusi)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.