enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ramazan’da Taşlı Sopalı Kavga

Mübarek Ramazan ayının başlangıcını yaşadığımız şu günlerde İnebolu ilçemizde akıl almaz bir kavga yaşandı

Ramazan’da Taşlı Sopalı Kavga
17 Nisan 2021 10:12
A+
A-

Aralarında kadınların da bulunduğu iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada tam 6 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezi Çatalkaya Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Akraba oldukları ve aralarında arazi anlaşmazlığı olduğu öğrenilen iki grup, araçlarıyla sanayi sitesine geldi. Burada araçlarından inen, yaklaşık 10 kişi birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Kadınların da karıştığı kavgada 6 kişi yaralandı. Kavga üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavgaya karışan 4 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIDI

Öte yandan kavga anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, ellerinde sopa ile bekleyen 5 kişi ile otomobilden inen diğer grubun birbirlerine saldırdığı görüldü. Kavga sırasında başına darbe alan bir kişinin yere yığıldığı, kadınların da kavgaya karıştığı ve iki grubun birbirini darbettiği anlar görüntüde yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.