enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Abana Kaymakamı Tuğçe YILMAZ’dan“Turizm Haftası ile İlgili Açıklama

Abana Kaymakamı Tuğçe YILMAZ “Turizm Haftası” dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Abana Kaymakamı Tuğçe YILMAZ’dan“Turizm Haftası ile İlgili Açıklama
16 Nisan 2021 21:10 | Son Güncellenme: 16 Nisan 2021 21:20
A+
A-

Kaymakam Tuğçe Yılmaz yayınladığı mesajda;

Ülkemizde turizm bilincini geliştirmek ve halkımızın turizm faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla, 1976 yılından itibaren her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasını “Turizm Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Turizm, ülke ekonomilerine ciddi katkılar sağlayan önemli bir sektördür. Bu yapısıyla, ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarını da sağlamaktadır. Deniziyle, doğal güzellikleriyle, yapılacak yeni yatırımlarıyla Abana, bölgenin turizm merkezi olmaya aday bir ilçesidir. Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen Abana’mızın da yeteri kadar pay alabilmesi için yatırımcılar bazında gayret göstermekteyiz.

İlçemizi, bölgenin turizm merkezi haline getirmek için yerel yöneticilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın ve vatandaşlarımızın el birliği ile gayret göstermeleri gerekmektedir. Abana’mızda turizme hizmet edecek hizmet ünitelerinin, konaklama tesislerinin ve buna paralel olarak ilçemizi ziyaret eden turist sayısının hızla artmasını diliyor ve “Turizm Haftası”nı kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.