enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

O ilçemizdeki Hayvan Barınağında İçler Acısı Görüntüler

O ilçemizdeki Hayvan Barınağında İçler Acısı Görüntüler
26 Aralık 2021 18:27 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2021 09:38
A+
A-

Kastamonu Taşköprü ilçesinde bulunan hayvan barınağında içler arası görüntüler ortaya çıktı. Hayvanların açlık ve pislik içinde olduğu ve hayvanlsrın bakımsızlıktan çok zor şartlarda yaşadığı görüldü. @sebahathanifeo1 Twitter hesabının çektiği ve psylaştığı görüntülerde şu ifadelere yer verildi. “TAŞKÖPRÜ BARINAGI, az önce çektiğim videolar
buyrun 26.12.2021 az önce çektim hayvanlar can çekişiyor, mama yok su yok, ölü yavrular, hepsi hasta tedavi edilmiyor, her yer pislik içinde boklarının içinde yaşıyorlar, yaşamak denirse tabi buna” denildi.

Ayrıca “Bunlarda diger taraftaki yavrular 2 si ölmüş, 2 si can çekişiyor, bir kaç gün önce verdiginiz fermandan sonra bütün köpekleri buraya tıktılar, insanlık bumu köpegine sahip çıkamayan bir insanın suçunu bütün köpeklere yüklediniz” diye hayvan barınağındaki içler acısı duruma tepki gösterildi.

Bu görüntü ve paylaşımlardan sonra sosyal medya platformu Twitterda gündem oldu ve ilgililere tepki gösterildi. Bizde Taşköprü Kaymakamlık ve Taşköprü Belediyesini bu durumu acilen düzeltmesini ve hayvan barınağına gereken ilginin gösterilmesini istirham ediyoruz. Kastamonu ve Taşköprü ilçemize bu durum maalesef yakışmıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.