enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Meteoroloji’den kritik rapor: İşte uyarı alan iller

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Ocak 2023 tarihli hava tahmin raporunda yağış ve kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji’den kritik rapor: İşte uyarı alan iller
27 Ocak 2023 09:04
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güney ve Kıyı Ege’de kuvvetli, Balıkesir’in batı kıyıları, İzmir, Aydın’ın batısı ve Muğla ile Antalya’nın merkez ve batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığında ise yurdun kuzeydoğu kesimlerinde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri üzerinde, batı kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul Hava Durumu

İstanbul ve Marmara bölgesi çevresinde hava, çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Kastamonu Hava Durumu

BATI KARADENİZ

Kastamonu ve Batı Karadeniz bölgesi çevresinde hava durumu, Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Sinop hariç bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis olayı bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.