enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

M2 Pro ve M2 Max Yongalarına Sahip MacBook Pro Bu Yıl Piyasaya Çıkabilir (İşte Bildiklerimiz)

Apple, söylentilere göre M2 Pro ve M2 Max yongaları ile güçlendirilmiş yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayarları 2022’nin sonlarında piyasaya sürebilir.

M2 Pro ve M2 Max Yongalarına Sahip MacBook Pro Bu Yıl Piyasaya Çıkabilir (İşte Bildiklerimiz)
29 Ağustos 2022 20:52
A+
A-

MacBook Pro 14 inç ve MacBook Pro 16 inç’in halefleri hakkında söylentiler yeni değil. Son zamanlarda analist ming-chi kuo (yeni sekmede açılır), Apple’ın 2022’nin dördüncü çeyreğinde Apple M2 çipli bu dizüstü bilgisayarların haleflerinde üretime başlayabileceğini söyledi.

Ayrıca yaklaşmakta olan MacBook Pro’nun yeni Apple silikonu paketleyeceğini, ancak bunların 3nm yongalar yerine 5nm yongalar olacağını söylüyor. Daha önce ne dedikodular çıkarsa da bu tip çiplerin Pilot üretimine de aynı tarihlerde başlanacağı söyleniyor. Görünüşe göre 3nm işlem çipleri 2023’ün başlarına kadar hazır olmayacak.

Ayrıca, Mac’ler ve MacBook’lar için yeni nesil M3 yongaları olarak etiketlenen ilk 3nm işlemcilerin 2023 veya 2024’te piyasaya sürüleceğini veya muhtemelen iPhone 15’e güç verdiğini görebildiğimiz A17 mobil yongasını görmemiz de mümkün .

Apple’ın Eylül etkinliği ufukta ve bu da yeni donanım anlamına geliyor. iphone 14 ve iphone 14 pro en çok beklenen duyuru iken, apple watch 8 ve airpods pro 2 Daha erken değil daha sonra gerçekleşecek başka potansiyel ürün lansmanları var mı? Etkinlikte yeni MacBook’lar veya başka Apple bilgisayarlar olup olmayacağından emin değiliz. Ama ne olursa olsun sizi haberdar edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.