enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’nin Rakibi Union SG’yi Tanıyalım!

Avrupa’nın üç numaralı kupası olan Konferans Ligi’nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Bu kupanın bizi yakından ilgilendirme sebebi olan temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika Ligi ekiplerinden Union SG ile eşleşti.

Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’nin Rakibi Union SG’yi Tanıyalım!
23 Şubat 2024 16:02
A+
A-

Konferans Ligi’nde Eşleşmeler Belli Oldu! Union SG’yi Tanıyalım!

7 Mart’ta ilk maçta Belçika deplasmanına gidecek temsilcimiz, 14 Mart’ta da Kadıköy’de rakibi ile rövanş maçına çıkacak. Kastamonu Haber olarak diğer eşleşmeleri size sunduktan sonra rakibimizi mercek altına alıyoruz.

 

Konferans Ligi Son 16 Eşleşmeleri

Servette-Viktoria Plzen

Ajax-Aston Villa

Dinamo Zagreb-Paok

Molde-Club Brugge

Olympiakos-Maccabi Tel Aviv

Union SG-Fenerbahçe

Lille-Sturm Graz

Maccabi Haifa-Fiorentina

Fenerbahçe’nin Rakibimiz Union SG!

  • Belçika Ligi’nde özellikle son yıllarda sistem takımı olarak göz dolduran Union SG, şu anda kendi liginin lideri ve en yakın rakibi Anderlecht’e 8 puanlık fark atmış durumda.
  • UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool ve Toulouse ile aynı grupta bulunan ve Liverpool’u grupta mağlup ederek sükse yapan Belçika ekibi grubu üçüncü sırada tamamlamasının ardından Konferans Ligi Play-off turunda Eintracht Frankfurt’u elemeyi başardı.
  • Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 20 maçta sadece 1 kez mağlup olan Union SG, 13 karşılaşmada galip gelmeyi başardı.
  • Victor Boniface, Simon Adingra gibi şu an göz kamaştıran genç yıldızları dünya futboluna armağan eden Belçika ekibi yaşadığı 11 şampiyonluk ile ülkesinde en çok şampiyon olan üçüncü takım.
  • Cezayirli forvet Mohamed Amoura, bu sezon kaydettiği 20 golle Union SG’nin sahadaki en önemli silahı olarak dikkat çekiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.