enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor’a Sürpriz Yönetim (Hedef Süper Lig)

Ocak ayında genel kurul olacağını ve sanırım güzel de bir liste oluşturmak için çalıştıklarını belirtti

Kastamonuspor’a Sürpriz Yönetim (Hedef Süper Lig)
23 Kasım 2021 07:54
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin takımımıza ilişkin son kararının ardından bir toparlanma sürecine girdik. SSK ve vergi borçları vardı, ayrıca yine takımın bir yığın borcu vardı. Bu kent yıllar sonra 2.Lig görmüş. Bırakın 2.Lig’de kalmayı, 1.Lige nasıl çıkartırız artık buna kafa yoruyoruz dedi.

Ocak ayında genel kurul olacağını ve sanırım güzel de bir liste oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Cengiz Aygün ve Aygün ailesi Kastamonuspor’un arkasında olduklarını ve bugüne kadar Kastamonuspor’u yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız dedi.

Bir süredir kulübün; SSK, vergi, futbolculara ödemeler ve diğer birçok ödemeleri yapmaya devam ediyoruz.

Hemşehrilerimiz rahat olsun Kastamonuspor ile ilgili bir çok şey şu anda yapılıyor.

Çok sustuk ancak bir kere konuşup bu konuyu kapatacağım. Kastamonuspor önümüzdeki yıl transfer yasağını açmış, transferlerini yapmış, güzel bir kadro oluşturmuş, güzel bir hoca bulmuş ve 1.Lig parolasıyla bir takımı oluşturacağız. Teferruatları izleyin, bekleyin, görün derim. ‘Ne olacak Kastamonuspor’un hali?’ demesinler. Aygün ailesi Kastamonuspor’u 3.Lige düşmekten kurtardı, bu bir övüntü değil, görev bizim üzerimize düştü. Bu kadar para harcandı, bundan sonrası için de bir o kadar daha para harcanacak. Kastamonuspor ilimizin bir değeri olarak yoluna devam edecek. Bu saatten sonra hedefimiz 1.Lig ve bunun için be gerekiyorsa yapılacak. İyi bir yönetim kurulacak ve bunun için çalışıyoruz. Ocak ayına kadar da zamanımız var. Kastamonuspor yaşayacak, önümüzdeki sezon da yeşil sahalara çıkacak. Aslanlar gibi mücadelesini verecektir. Geçen yıl yaşanan, ‘Kastamonuspor ah düştü, düşecek’ olayı da bundan sonra asla yaşanmayacak diyerek yüreklere du serpmiş oldu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.