enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor Şirketleşiyor (Kongre Mayısta Yapılacak)

11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel afetinin ardından 2021-2022 sezonu lig hakları dondurulan GMG Kastamonuspor’da yeni sezon hazırlıkları hız kazandı.

Kastamonuspor Şirketleşiyor (Kongre Mayısta Yapılacak)
24 Nisan 2022 23:13
A+
A-

Başta GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün olmak üzere uzun süredir devam eden yeni sezon çalışmalarında belirli bir noktaya gelen kırmızı-siyahlıların olağan kongresini bir aksilik olmaması halinde Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi.

Uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden ve geçtiğimiz günlerde TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda kabul edilen yeni spor yasası kulüplerin dernek statüsünden çıkartılarak anonim şirket vasfı kazanmasını ön görüyor. Bu kanun çerçevesinde GMG Kastamonuspor yönetim kurulunun Mayıs ayında gerçekleştirilecek genel kurulda üyelerden şirketleşme noktasında yetki isteyeceği öğrenildi.

AYGÜN AİLESİ ‘DEVAM’ DEDİ

Yaklaşık üç yıldır GMG Kastamonuspor’un bütün yükünü üstlenen ve 30 milyon liraya yakın bir katkı sunan Onursal Başkan Cengiz Aygün ve ailesinin yeni sezonda da desteklerine devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.