enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu Teknik Direktör Ali Atalay hakka kavuştu

Kastamonu futbolunun önemli isimlerinden futbolcu ve antrenörlerinden Ali Atalay, hayatını kaybetti.

Kastamonulu Teknik Direktör Ali Atalay hakka kavuştu
21 Nisan 2024 20:51 | Son Güncellenme: 25 Nisan 2024 16:22
A+
A-

Bir süredir tedavi gören Teknik Direktör Ali Atalay tüm uğraşlara rağmen kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Çengel Ali lakaplı antrenör Ali Atalay kimdir?

Ali Atalay; 1965 yılında Kastamonu Taşköprü’de doğdu. Kastamonu da uzun yıllar amatör olarak futbol oynadı. Lakabı çengel Ali’ydi.
Futbolu bıraktıktan sonra yine uzun yıllar Ormanspor, Taşköprüspor ve bir çok amatör takımlarında ve alt yapıda antenörlük yaptı..

Bu sezonun ilk devresinde Taşköprüspor’u çalıştırırken sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan Ali Atalay uzun bir süredir Kocaeli’de tedavi görüyordu.

Ali Atalay çok sayıda Amatör ve profesyonel futbolcular yetiştiren bir isimdi.

37 Haber ailesi olarak rahmetli Ali Atalay’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

UZUN YILLAR GÖREV YAPTIĞI TAŞKÖPRÜSPORUN TAZİYE MESAJI

 

Ali Hocamızı Kaybettik..

22-23 ve 23-24 sezonlarında takımımızın baş antrenörlüğünü yapan, Türkiye’nin heryerinde sporcusu olan, hayatı boyunca inandığı değerlerde hep dik durmuş, ilk imza attığı günden ayrıldığı güne kadar gençlere olan ilgisi ile ön plana çıkarak altyapı sporcumuz Mert Çalışkan’ı Kastamonuspora kazandıran, gençler üzerindeki etkisi ile çocuklarımızın çehresini değiştiren, Kastamonunun spor camiasına yetiştirdiği sayısız sporcu ile Kastamonunun Ali ATALAY’ı hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Bizim hakkımız var ise helal olsun, kendiside bizlere ve taşköprüspor camiasına hakkını helal etmişti.
Güle Güle Ali ATALAY..

Merhumun cenazesi yarın ikindi namazının ardından Nimet Darende camisinde cenaze namazı kılınarak buradan Eymür Köyü Kaya Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ AVUKAT HALİL ULUAY’IN TAZİYE MESAJI

Kastamonu spor camiasına yıllarca hizmet etmiş, Ali Atalay hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.

GAZETECİ İZZET SARI’NIN TAZİYE MESAJI

-Çok erken oldu çok…
-Uzun yıllar birlikte mesai yaptığım, Kastamonu futbolunun önemli taşlarından eski futbolcu ve antrenör Ali Atalay’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.
-Ali Atalay’ın naaşı yarın ikindi namazına müteakip Salı Pazarında bulunan Hacı Nimet Darende Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanligina defnedilecek.
-Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun değerli arkadaşım…

Kaynak: Kastamonu Haber Merkezi”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.