enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı Görevinin Başında : Asparagas Haberler Kasıtlı

Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu’nun dünkü yazıdında Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın görevden alınıp, yerine Çorum eski milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın bakan olarak atanacağını yazması tüm Kastamonuluları kızdırdı. Tüm Kastamonululardan Tarım Bakanı Yumaklı’ya destek mesajları yağmaya başladı

Kastamonulu Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı Görevinin Başında : Asparagas Haberler Kasıtlı
28 Haziran 2024 11:52 | Son Güncellenme: 28 Haziran 2024 11:56
A+
A-

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’dan memnuniyetlerini dile getiren Kastamonulular, haberin bilinçli ve kasıtlı yapıldığını belirtiyorlar. Uzun yıllardır kabinede Kastamonulu bir bakan olmadığının altını çizen Kastamonulular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bu konuda destek beklediklerini ve gerekirse tüm Kastamonulular adına Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret edeceklerini belirttiler.


Tarım Bakanı Yumaklı : Haber asparagas

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’da yakın çevresine, Haberin asparagas ve kasıtlı yapıldığını ve görevinin başında olduğunu belirtti.

Kastamonulu Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı için verilen o mesajlar

“KASİAD GENEL BAŞKANI AYHAN ARSLAN : BAKANIMIZ GÖREVİNİN BAŞINDADIR”

Bir kaç gün önce Ulusal ve yerel basında, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı hakkında görevden alınacağı ve sair içerikte, gerçek dışı ve suiniyetli haberler yayınlandığını teessürle öğrenmiş bulunuyoruz.

Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı görevinin başındadır ve özgeçmişinden de açıkça görüldüğü üzere ülkemizin Tarım alanında yetiştirdiği en liyakatlı insanlardan biri ve memleketimiz için son derece ehemmiyetli bir Devlet adamıdır. Görevden alınmasını gerektirecek en ufak bir durum veya şaibe dahi söz konusu değildir. Böyle değerli ve stratejik konumda bulunan Bakanımızı yıpratmaya yönelik çıkartılan yalan haberleri yayan ve bu gerçek dışı haberlerin doğruluğunu araştırmadan yayınlayan basın kuruluşlarını ve yazarlarını esefle kınıyor ve haberin doğru olmadığı hususunda tekzip bekliyoruz.

Bu tip yalan haberleri yayan ve yapanlara karşı, sonuna kadar kıymetli Bakanımızın yanındayız.

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

 

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

KAS-DER GENEL BAŞKANI RAHMİ SEZER : ASPARAGAS HABER

Kas-Der Genel Başkanı Rahmi Sezer “Bakan İbrahim Yumaklı Görevden Alınacak İddiaları Sonrasında Yaptığı Açıklamada “Biz Kas-Der Olarak Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın Yanında Ve Desteğimiz Tamdır”
Rahmi Sezer Açıklamasında “Ulusal ve yerel basında çıkan “TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI GÖREVDEN Mİ ALINACAK” haberleri hali hazırda görevini layıkıyla yerine getiren hemşehrimiz Sayın Bakanımızı tamamen yıpratma amaçlıdır.
  Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) ve tüm yönetim olarak Sayın Bakanımız İbrahim
YUMAKLI’nın arkasında olduğumuzu beyan ederek hemşehrilerimizin bu tarz yıpratma ve asparagas haberlere itibar etmemelerini rica ederiz.

Gazeteci ve Kasiad Başkan Yardımcısı Burcu Kösem

Sevgili Hemşerilerimiz Sayın Bakanımız ile ilgili basına sızan ya da sızdırılan haber hepimizi üzmüş hatta duyarlı her Türk Vatandaşını üzmektedir. Çünkü kendisi gerçek anlamda gece gündüz hizmet aşkı ile çalışmakta, Tarım Politikalarını en doğru bir şekilde oluşturmakta ve uygulamaktadır.
Haberin doğru olmadığını düşünmekle birlikte böyle bir haberin çıkmasından dolayı duyduğumuz rahatsızlığı hep bir ağızdan dile getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bu her ne kadar salt Kastamonulu olmakla alakalı olmasa da Kastamonulular olarak birlik olmalı ve Bakanımızın arkasında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Tarım ile ilgili politikaların sağlıklı yürütülmesi sadece Kastamonu için ya da Kastamonulular için değil tüm Türkiye için tüm halkımız için önemlidir ve Bakanımız politikaları en doğru şekilde işletmektedir.
Bu nedenle kendisi ile ilgili basına sızan ya da sızdırılan şekilde bir tasarruf olursa kaybeden ülkemiz olacaktır.

Bu nedenle sonuna kadar Bakanımızın yanında olduğumuzu her platformda dile getirmeli ve sahip çıkmalıyız.

 

Kasder eski genel Bşk. Kastamonu platformu kurucu üyesi Yücel Gündoğdu

Sosyal medyada çıkan ve bakanımız sayın yumaklının görevinden el çektirileceği açıklamalarını yapan kurum, kuruluş, şirket ve gazetecilere,
Kastamonulular olarak sözümüz şudur; hadi ordan, gidin bahçenizde oynayın.!!!

Bakanımız kabine içerisinde ki en başarılı bakanlarımızdan biridir. Yıllarca emek verdiği kurumun da adım adım yükselmiş, sorunları bilen ve her durumu yerinde inceleyen, gecesini gündüzünü hizmet aşkı için harcıyan, çok çok değerli Orman şehri olan Kastamonunun bir evladıdır ve ilimizin yüz akıdır.
Bakanlıkta gözü olan ve algı yönetimi yapan diğer il medya gurupları daha çok beklersiniz.
Biz sizlere bakanımızı yedirmeyiz, büyük lokmadır boğazınızda kalır.

Saygılarımla,

Tosya Dernekler Federasyonu (TODEF) Genel Başkanı Ali TEKİN

Ulusal ve yerel basında çıkan, sosyal medyada asparagas yayılan “TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI GÖREVDEN Mİ ALINACAK” haberleri halihazırda görevini layıkıyla yerine getiren hemşehrimiz Sayın Bakanımızı tamamen yıpratma amaçlıdır.

Değerli Bakanımız İbrahim Bey yıllarca emek verdiği, görevini layıkıyla yerine getirdiği kurumda, alnının teriyle bu makamlara gelen ve mevcut kabine içerisinde en başarılı bakanlarımızdandır.

Tosya Dernekler Federasyonu (TODEF) Genel Başkanı, Yönetim Kurulu ve Federasyonumuza bağlı köy derneklerimizin başkanları adına Kastamonu’nun evladı, Sayın Bakanımız İBRAHİM YUMAKLI’nın yanında olduğumuzu beyan ederiz.

Hemşehrilerimizden Sn. Bakanımızı yıpratma haberlerine itibar etmemelerini ve bu doğru olmayan söylentiler, haberler karşında güçlü bir şekilde durmalarını istirham ederiz.

Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın yanındayız ve desteğimiz kat’i ve tamdır.

GMG Kastamonuspor Yine Berabere 1-1

GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün

Aygün Sosyal Medya Hesabından Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın 4 Diğer Bakanla Görevden Alınacağı Haberlerine Tepki Olarak Açıklama Yaptı “Kabinedeki en başarılı bakanlardan biri olan hemşerimiz Sayın Yumaklı’nın sonuna kadar yanındayız ve onu’da memleket olarak kimsenin ağzına lokma ettirmeyiz”..

 

Kastamonulular Platformu Baskanı Haydar Çolakoglu

Tarım ve Orman Bakanı Değerli Hemşehrimiz İbrahim Yumaklı Beyi her zaman Kastamonulular olarak destekliyoruz ve yanındayız. Cumhurbaşkanlığı kabinesinde her zaman Kastamonulu bir bakanın olması gerektiğini düşünüyorum. Kastamonulular olarakta Sayın Bakanımızın ve tum Kastamonulularin yanında olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Alfa Beta Tekstil San ve Tic Aş ve Kastamonu Platform Üyesi Sevim Erengil

Ulusal ve yerel basında çıkan, sosyal medyada asparagas yayılan “TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI GÖREVDEN MĨ ALINACAK” haberleri halihazırda görevini layıkıyla yerine
getiren hemşehrimiz Sayın Bakanımızı tamamen yıpratma amaçlıdır. Değerli Bakanımız İbrahim Bey
yıllarca emek verdiği. görevini layıkıyla yerine getirdiği kurumda, alnının teriyle bu makamlara gelen ve
mevcut kabine içerisinde en başarılı bakanlarımızdandır. Bakanımızın yanındayız.

 

 

 

 

 

#kasder #kasiad #kkv #receptayyiperdogan #turkiyecumhuriyeticumhurbaskanligi #kaskon #cimer #tcormanbakanligi #kastamonuplatformu

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.