enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’dan Dünya’ya Açılan Yarım Asırlık Tecrübe “DALGAKIRAN KOMRESÖR”

Dalgakıran Kompresör tam 132 ülkeye hizmet vermektedir. ABD, Almanya, Rusya, Ukrayna ve Türkiye’de toplam 11 merkezi ve yüzlerce iş ortağı ile müşterilerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Kastamonu’dan Dünya’ya Açılan Yarım Asırlık Tecrübe “DALGAKIRAN KOMRESÖR”
24 Kasım 2021 14:49 | Son Güncellenme: 26 Kasım 2021 11:26
A+
A-

Kastamonu’lu Markalar

Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen Dalgakıran Kompresör, 1965 yılında İstanbul Karaköy’de 25 m2 alan üzerine kuruldu. Türkiye’nin en büyük endüstriyel kompresör üreticisi ve ihracatçısı olan firma bugüne kadar yaptığı yeni yatırımları ile bugün toplamda 27.000 m2 kapalı alana sahip, birbirine entegre üç fabrika ile İstanbul Sancaktepe’de üretimini gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Dinamik kadrosu ile küreselleşen pazarda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüren Dalgakıran Kompresör, yurtiçinde kendi organizasyonu ve distribütör ağı ile ülke çapında Türk Sanayisine hizmet etmektedir.

1965 yılında Ömer Dalgakıran şirketimizi kurduğundan beri biz bir aileyiz, her geçen gün büyüyen ve 500 kişiye ulaşan ailemiz ürünlerini ve hizmetlerini müşterilerinin kesintisiz ve verimli çalışan proseslere sahip, üretkenliği artmış tesislere kavuşması için geliştiriyor ve çözüm üretiyor, bilgisini ve kazanımlarını paylaşıyor, paylaştıkça büyüyor.

 

Basınçlı hava ihtiyacının her türüne cevap verebilecek geniş ürün yelpazemiz, merkezine hızlı olmayı, güvenilirliği ve ulaşılabilir olmayı alan yaklaşımımız ile ihtiyaç duyduğunuz her an sizinleyiz.

132 ülkeye hizmet veren ABD, Almanya, Rusya, Ukrayna ve Türkiye’de toplam 11 merkezimiz ve yüzlerce iş ortağımız ile size ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyorlar.

Dalgakıran Kompresör, “En Bilinen Yerli Kompresör Markası” seçildi!

IPSOS Kompresör Pazarı Bilinirlik ve Algı Araştırması 2017 raporunda da bilinirliği en yüksek marka olarak öne çıkan Dalgakıran Kompresör, Air World Türkiye Dergisi’nin Marka Bilinirliği anketinde de katılımcıların oylarıyla “En Bilinen Yerli Kompresör Markası” seçildi!

 

Aday gösterildiğimiz kategoride 14.287 katılımcıdan 7783’ünün oyunu alarak bir rekora imza attık ve en yakın rakibimizi yaklaşık 3000 oyla geride bıraktık.

51 marka arasından bizi bu unvana layık gören tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Dalgakıran Misyonu Nedir?

Endüstriyel dünyanın kesintisizliğine ve verimliliğine adanmak

 

Dalgakıran Vizyonu Nedir?

Dalgakıran; 10 yıl içerisinde ürün gamı genişliğinde sektöründeki ilk 5 firma içerisinde yer alıp, 150 ülkede aktif ihracat ve 7 uluslararası bölge ofisi ile; 5,5 kat ciro büyümesi, 7 kat faaliyet karı büyümesi hedeflemektedir.

Dalgakıran Kompresörde İcra Kurulu Başkanı Değişti

Kaynak: www.dalgakiran.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.