enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Başladı

Kastamonu’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası açılış programı Behçet Necatigil İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi

Kastamonu’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Başladı
6 Eylül 2021 08:29 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2021 08:37
A+
A-

Tüm Türkiye’de olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim yılı Kastamonu’da da bugün başladı. Yaklaşık iki yıldır ara verilen okullar yine eskisi gibi haftada beş gün yüz yüze eğitim için okullarda tüm hazırlıklar tamamlandı.

Yeni eğitim ve öğretim yılı koronavirüs tedbirleri çerçevesinde başladı.

Okullarda ve servislerde hijyen tedbirlerinden taviz verilmeyecek. Yaklaşık 58 bin okula maske, dezenfektan ve temizlik ihtiyacı için 650 milyon lira ödenek gönderildi. 113 bin temizlik personeli görevlendirildi.

Okullardaki ortak alanlara el antiseptikleri konuldu. Maske ihtiyacını Milli Eğitim Bakanlığı temin edecek. Maske atık kutuları günlük boşaltılacak. Okulun rutin temizliği sıklaştırılacak.

Bu bağlamda Kastamonu’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası açılış programı Behçet Necatigil İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Kastamonu’da Eğitim ve Öğretim

Programa Kastamonu Valisi Sayın Avni Çakır, Garnizon Komutanı Personel Albay Yücel Ercan, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Keskin, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Baro Başkanı Av. Özgür Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program devamında Valimiz Sayın Avni Çakır sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.