enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da “15 Temmuz Musibet ve Nasihat” Konferansı Yapıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam “ 15 Temmuz Musibet ve Nasihat” adı altında bir konferans verdi. Konferans Kastamonu Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Kastamonu’da “15 Temmuz Musibet ve Nasihat” Konferansı Yapıldı
14 Temmuz 2024 00:11
A+
A-

Konferansa Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Milletvekilleri Avukat Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekci, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden, İMG Başkanı Doğan Ünlü ile hemşehrilerimiz katıldı.

 

15 TEMMUZ KONFERANSINDA SALON NEDEN BOŞ KALDI?

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam “ 15 Temmuz Musibet ve Nasihat” konferansında salonun boş kalması dikkatlerden kaçmadı. Böylesine önem verilen ve de önemli bir konferansa tahmini 300 kişilik salonu dolduramamak gerçekten de sıkıntılı bir durum. Böylesi bir salonda belediye başkanı niçin yok? Davet mi edilmedi yoksa davet edilip katılmadı mı? Kastamonu memur kenti, üst düzey yöneticiler katılsa bile salonda izdiham olması gerekirdi. Herhalde yetkililer bu durumu sorgulayacaklardır.

Bakan Yardımcısı Serdar Çam: Çok büyük acılar yaşandı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doktor Serdar Çam, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, “Güçlü bir siyasi irade, güçlü bir halk iradesi olmasaydı çok korkunç sonuçlarla karşı karşıya kalacaktık. Bundan sonraki süreçte her şey çok daha farklı olacaktı. Allah bizi o acı tablolardan korudu.” dedi.

Çam, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi’nde tertip edilen, “15 Temmuz: Musibet ve Nasihat” konferansındaki konuşmasında, 15 Temmuz gecesinin büyük bir maneviyat gecesi olduğunu da söyledi.

O gece çok büyük acılar yaşandığını, bunun hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirten Çam, “15 Temmuz meselesine sadece FETÖ darbe girişimi olarak bakmayacağız. Hain FETÖ ekibi, bir enstrümandı, kullanıldı ve atıldı. Belki bundan sonra başka isimler yine olacak. Dolayısıyla bu kısmı unutmamamız gerekiyor.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.