enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve İlçelerinde Büyükbaş Hayvan Yem Desteği Ne Kadar?

Kastamonu ve İlçelerinde Büyükbaş hayvan yem desteği ne kadar? bu sorunun cevabı yem fiyatlarının artması sonrası hayvancılık ile uğraşan köylülerimiz ve hayvancılık yapmayı düşünen hemşehrilerimiz tarafından dikkatle araştırılıyor.

Kastamonu ve İlçelerinde Büyükbaş Hayvan Yem Desteği Ne Kadar?
2 Kasım 2021 16:31
A+
A-

Kastamonu ve İlçelerinde Büyükbaş hayvan yem desteği, hayvancılık ile uğraşanların yem fiyatlarının aşırı derecede artmasıyla birlikte internette araştırılanlar konusunda ilk sırada geliyor. Özellikle  tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu ve ilçelerinde de gübre ve yeme gelen zamlar  moralleri iyice bozmuştu. Büyükbaş hayvancılık ile uğraşanların en önemli girdi maliyetlerinden biri olan yem konusunda imkanı olmayan ya da yetiştiremeyen çiftçi ve köylülerimizin devlete ve tarım bakanlığına bağlı gerekli mercilere başvurmak suretiyle yem desteklerinden yararlanmak istedikleri biliniyor. Peki Kastamonu ve İlçelerinde büyükbaş hayvan yem desteği ne kadar?

 

İşte o sorunun cevabı..

KASTAMONU VE İLÇELERİNDE BÜYÜKBAŞ HAYVAN YEM DESTEĞİ NE KADAR?

Büyükbaş hayvan yem desteği 2021 yılı için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından destekleme miktarı Resmi Gazete’de yayımlanarak daha önce açıklanmıştı. Bu yıl yani  2021 yılı için büyükbaş hayvan yem desteği 65 lira olarak belirlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılıkla uğraşan gerekli prosüdürleri tamamlayarak başvurmaları halinde her büyükbaş hayvan başına yem desteği olarak 65 TL ödeme yapılabilecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.