enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve İlçeleri Dikkat: Soğuk Hava Geliyor !

Kastamonu ve İlçeleri Dikkat: Soğuk Hava Geliyor !
20 Aralık 2021 11:58 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2021 12:01
A+
A-

Kara Kış tüm Türkiye’yi olduğu gibi Kastamonu ve İlçelerimizi de etkisi altına almaya başladı. Yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı şehir merkezlerine doğru gelmeye başladı. Hava sıcaklıkları eksi dereceleri görmeye başladı bile..

Kastamonu ve ilçelerinde  Bugün, yarın ve çarşamba günü Hafif kar, karla karışık yağmur ve donan yağmur ile birlikte Kastamonu Hava durumu 15 günlükZaman zaman kar ve hafif kar sağanağı şeklinde görülecek ve çarşamba perşembe günü havalar daha da soğuyacak.

 

Kastamonu ve ilçelerinde 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde olacak

Denizlerimizde (Batı Karadeniz) Fırtına Bekleniyor!

Batı Karadeniz’in doğusunda (Zonguldak-Sinop arası) yarın (20.12.2021 Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın yarın gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Soğuk Hava Geliyor !

Ülkemiz genelinde etkili olan yağışlı havanın 22.12.2021 Çarşamba günü etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Ancak, sıcaklıkların 21.12.2021 Salı gününden itibaren Ege ve Akdeniz kıyı kesimi dışında kalan kesimlerde hissedilir derecede düşeceği, özellikle kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Salı ve Cuma günleri arasında bazı büyükşehirlerimizde beklenen en düşük ve en yüksek hava sıcaklıkları;

ANKARA -9/-2

İSTANBUL 0/6

İZMİR 5/14

KONYA -12/0

SAMSUN 1/10

TRABZON -1/7

ERZURUM -19/-6

DİYARBAKIR -5/6

Soğuk havanın önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olacağı, hava sıcaklıklarının 24.12.2021 Cuma günü batı kesimlerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.

 

Doğu Karadeniz‘in İç Kesimlerinde Fırtına Bekleniyor!

Bugün (19.12.2021) akşam saatlerinden sonra rüzgarın; Güneyli yönlerden Giresun ve Artvin’in iç kesimlerinde fırtına(40-70 km/saat), Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinde kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli Fırtına

Ağaç veya Direklerin Devrilmesi – Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi – Ulaşımda Aksamalar – Çatı Uçması

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.