enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Üniversitesi Akademik İşbirliği Protokolü ile Dünya’ya Açılıyor

Kastamonu Üniversitesi de aralarında bulunduğu altı üniversite ile Filipinler’de bulunan yedi üniversite arasında “YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022” kapsamında 19 Eylül 2022 tarihinde akademik iş birliği protokolü imzalandı.

Kastamonu Üniversitesi Akademik İşbirliği Protokolü ile Dünya’ya Açılıyor
20 Eylül 2022 09:57
A+
A-

Son yıllarda Türkiye ve dünyadaki üniversiteler arasında seçkin bir yer edinme hedefini gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atan  Kastamonu Üniversitesi Akademik İşbirliği Protokolü ile Dünya’ya Açılıyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda gerçekleşen imza törenine YÖK Başkan V. Haldun Göktaş, Filipinler Ankara Büyükelçisi Maria Elena Palo Algabre, Kastamonu üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’nin rektörleri ile Filipinlerde bulunan 7 üniversitenin rektörü katıldı.

Yapılan görüşmelerin ardından Kastamonu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve diğer üniversitelerin rektörleri ile birlikte Filipinler’de bulunan 7 Üniversitenin rektörleri, çeşitli sahalarda akademik iş birliği protokolleri imzaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.