enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Tosya’dan Sanat Eseri Muhteşem Bir Lezzet Helvacı Zade

Helvacı Hacı Mehmet Zade, tatlı yolculuğuna 1962 yılında Kastamonu Tosya’da başladı. Helva konusundaki yeteneği, ürünlerinin damaklarında bıraktığı tat ve ürünlerinin estetiğine verdiği önem daha o yıllarda hissediliyordu. Geçen yıllar ile birlikte müdavimlerinin vazgeçilmezi haline gelen Helvacı Hacı Mehmet Zade; ürün portföyünü gün geçtikçe artırarak aranılan lezzetler arasındadır.

Kastamonu Tosya’dan Sanat Eseri Muhteşem Bir Lezzet Helvacı Zade
22 Mayıs 2022 11:26
A+
A-

Kastamonu Yöresel Lezzetler

Helvacı Hacı Mehmet Zade, rengarenk akide şekerleri onlarca çeşit ürünleri, hangisini tadacağınıza karar vermekte zorluk çektiğiniz tahin helvaları, çekme helvaları, taze meyvelerden hazırlanmış reçelleri ile ürün çeşitliliği konusundaki hakimiyetini korumaktadır.

Ürünlerini birer sanat eseri olarak kabul eden Helvacı Hacı Mehmet Zade, kişilere ve firmalara özel olarak hazırlanmış tasarımları, orijinal dizayn edilmiş ürün paketleri ile de farklılığını vurgulamaktadır.

Helvacı Hacı Mehmet Zade el yapımı olarak üretilen ürünlerdeki esas hedef o zamanlardan bu zamana hep müşteri memnuniyetidir. Bu doğrultuda, kaliteden taviz verilmeksizin üretimin her sürecinde en ince ayrıntılara kadar her nokta kontrol edilmektedir.

 

Asıl amacı geçmiş tatlar ile gelecek zaman arasında köprü oluşturmak olan Helvacı Hacı Mehmet Zade; bu anlamda yaratıcılığını ve yeteneğini tutkusu ile birleştirerek vazgeçilmezliğini hep korumuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.