enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Taşköprü Köy-Üret Kahvaltı sofrası

Kastamonu Taşköprü Köy-Üret Kahvaltı sofrası

Kastamonu Taşköprü Köy-Üret Kahvaltı sofrası
7 Ağustos 2021 16:53
A+
A-

Kastamonu Taşköprü Köy-Üret Kahvaltı sofrası

Kastamonu Taşköprü’lü 7 kadın tarafından kurulan Köy-Üret Kooperatifi ile dünyaya açılan Taşköprülü girişimci kadınlar, Köy-Üret Kooparatifinde harika işlere imza atıyorlar.

Kastamonu Taşköprü ilçesinde değişik sektörlerde hizmet veren esnaf ve ev hanımınlarından oluşan 7 bayan hem ev hemde ilçe ekonomilerine katkı sağlamak, kadının üretken yönünü ortaya koymak ve ilçenin doğal ve organik ürünlerini gerek ülke gerekse dünya pazarına sunmak amacıyla bir çatı altında buluşturmuştu.

Köy-Üret Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Behiye Ekinci, Taşköprü ve Kastamonu kadınının tarihte herzaman üretken ve çalışkan bir geçmişe sahip olmasından kısaca Şerife Bacıdan esinlenerek ilçede bulunan özellikle ev hanımı bayanların evlerinde ürettiği yöresel ürün lerden oluşan bu kooparatifte hizmet verdiklerini belirtti.

Taşköprü ve Kastamonu yöresine özgü ürünleri bir çatı altında ülkemiz ve dünyaya pazarlamak, evlerinden üretim yapabilmelerine rağmen pazarlama noktasında sıkıntı yaşayan kadınlarımızın önünü açmak için bu kooperatifi kurduklarını ifade etti.

Kastamonu Taşköprü’de sabahları ne kahvaltı yapabiliriz veya nerede yapabiliriz diye düşünmenize gerek yok.. Çünkü Kastamonu Taşköprü Köy-Üret Kadın Girişimciler Kooperatifi var.

Enfes bir kahvaltı mı yapmak istiyorsunuz. Birbirinden eşsiz lezzetlerle tabağını iştah açan kahvaltı çeşitleriyle dolduracak, Münira Sultan Sofrası’nda sevdiğin özlediğin bütün tatları yemenin keyfini yaşayacaksınız.

Kastamonu Taşköprü Köy-Üret Kahvaltı sofrası

 

 

 

Haftasonu Kahvaltıları için İdeal Adres

Taşköprü Köy-Üret Kadın Girişimciler Kooperatifi, Taşköprü Küçüksu Mesire Yeri’nde Haftasonu Kahvaltıları İçin Sizleri Bekliyor.

Taşköprü Küçüksu Mesire Yeri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.