enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayları Bir Bir Kesinleşiyor (Sürpriz İsimler Var)

2024 yerel seçimleri öncese adaylar bir bir netleşmeye başladı. Kastamonu Taşköprü ilçesinde, CHP’den sonra MHP ve Gelecek partisi adayları da belli oldu.

Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayları Bir Bir Kesinleşiyor (Sürpriz İsimler Var)
15 Ocak 2024 13:18 | Son Güncellenme: 15 Ocak 2024 22:43
A+
A-

Gelecek Partisi Kastamonu İl Başkanı Harun Acar, Taşköprü Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Kastamonu’da etkili çalışmaları ile dikkat çeken Harun Acar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu‘nun tensipleriyle Taşköprü’den Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. ilçe başkanlığı görevinin ardından il başkanlığına yükselmiş ve şimdi de Taşköprü Belediye Başkanlığı için Gelecek Partisi’nin Başkan Adayı gösterildi. TBMM’de ortak grup kuran Saadet Partisinin de Taşköprü’de Harun Acar’ı desteklemesi bekleniyor.

  Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar Kimdir?

20 Mayıs 1990 yılında Taşköprü Duruca köyünde doğdu. Anne adı Münire, Baba adı Murat Acar. İlk ve orta öğretimimi Taşköprü’de tamamladı. 2007 yılında Endüstri Meslek Lisesi mobilya ve dekorasyon bölümümden mezun oldu. Devamını okumak için lütfen linke tıklayınız…

 

MHP TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ECZACI YILDIRAN YÜKSEL OLDU

31 Mart Yerel Seçimleri için Taşköprü Belediye Başkanlığı için tek aday adayı olan Yüksel, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayıyla resmi olarak adaylığını netleşti.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin olurunu alarak aday olan Yüksel, yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin renklerini Taşköprü’de temsil edecek. Milliyetçi Hareket Partisi de Taşköprü’de güçlü bir seçim kampanyası yürütmesi beklenirken, Yüksel’in liderliğinde Taşköprü için vaatleri ve projeleri merakla beklenmekte. Bilindiği gibi mevcut Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ailevi ve sağlık sebeplerinden dolayı aday olmayacağını belirtmişti.

MHP KASTAMONU İLÇE ADAYLARIDA NETLEŞMEYE BAŞLADI

  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik yaptığı yazılı basın açıklamasında toplam 55 başkan adayını daha duyurdu.
MHP yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayı sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 3. etap olarak adaylıkları kesinleşen 3 il, 10 büyükşehir ilçe, 42 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın ismi açıklandı.
Açıklanan adaylara göre Devrekani’de MHP Belediye Başkan Adayı olarak Kenan Öz gösterilirken, Doğanyurt’ta Şerafettin Ortaç, Hanönü’de Metin Yamalı, Bozkurt da Bozkurt Ekeş, İnebolu’da Engin Uzuner, Şenpazar’da Suat Saygın, Taşköprü’de ise Yıldıran Yüksel’in adaylığı kesinleşti.
Mevcut başkanlardan İhsangazi’de Hayati Sağlık, Seydiler’de Mehmet Erdoğan ve Tosya’da ise Volkan Kavaklıgil de tekrar aday gösterildi.

MHP Taşköprü Belediye Başkanı Neden Yeniden Aday Olmadı?

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal neden aday olmadığıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklama şu şekilde;

“31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde sizlerin teveccühü ve güçlü desteğiyle Taşköprü Belediye Başkanı olarak göreve başladım. Bu süre zarfında birlikte birçok kalıcı eseri ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Ancak, yaklaşık 2 ay önce sağlık sebeplerinden ve mevcut iş hayatımızın yoğunluğundan dolayı Genel Başkanımızdan müsaade istedik ve bu süreçte dava arkadaşımız Sn. Yıldıran Yüksel ile yaptığımız istişare sonucunda aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Bugün, Genel Başkanımız, değerli büyüğümüz, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Taşköprü Belediye Başkan adayı olarak Sn. Yıldıran Yüksel’i sizlere duyurmaktan gurur duyuyorum. Kendisine Mahalli Seçimlerde başarılar diler, Başkan adayımız Sn. Yıldıran Yüksel’i tebriklerimi iletiyor, bayrağı devredecegimiz güzel bir döneme girdiğimizi düşünüyorum.

Şahsım olarak, her zaman Partimizin Başkan Adayı Sn. Yıldıran Yüksel’in yanında olacağımı belirtmek ister, seçim sürecinde ve sonrasında kendisine destek olacağımı ifade etmek isterim. 31 Mart 2024 belediye seçimlerinin Taşköprü ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

CHP TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UFUK CAR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Taşköprü Belediye Başkan adayı Ufuk Car, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için saha çalışmalarına daha önceden başlamıştı.
2024 yerel seçimlerinde CHP’nin Taşköprü Belediyesi Başkan adayı olan Ufuk Car, “Taşköprü İçin Yeni Bir Başlangıç” sloganı ile saha çalışmalarının start vermişti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.