enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Saadet Partisinden Ak Parti Milletvekili Hakkı Köylü’ye Tepki

Saadet Partisi Kastamonu İlbaşkanı Adalet Bakanını arayarak “Tosya’ya Cezaevi” müjdesi veren Ak Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü’ye basın açıklamasıyla tepki gösterdiler.

Kastamonu Saadet Partisinden Ak Parti Milletvekili Hakkı Köylü’ye Tepki
21 Ekim 2022 18:33 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2022 18:36
A+
A-

Saadet Partisi Kastamonu İl başkanı Kadir Yalçın yaptığı açıklamada şunları söyledi. İşte o tepki açıklaması

DEZONFORMASYON YASASINDAN CEZA ALANLAR TOSYA’YA!!

Kastamonu’muzun iktidar partisi tarafından nasıl yönetildiğini gösteren bir olaya hep beraber şahit olduk. Tosya gibi sanayi ve ticarette hedefleri olan, çözülmesi gereken sorunları olan büyük bir ilçemizin iktidar partisi ilçe başkanı mal bulmuş mağribi gibi Sayın Köylü ’den Tosya’ya cezaevi istemiş.

Bu talep üzerine son yirmi yıldır Kastamonu’da ikametgâhı bile olmadığını düşündüğümüz Sayın KÖYLÜ memleketin gerçek sorunlarından haberdar olmadığından sebep, kendisinden istenen bu talebi “OKUL ARKADAŞI” Sayın Bekir Bozdağ’ı arayarak iletmiş.

İlçe Başkanıın vizyonunna mı, seçimlere doğru ilimizde arz-ı endâm etmeye başlayan ‘Ankaralı’ Sayın Köylü’nün bu talebi “OKUL ARKADAŞI” sıfatı ile istemesine mi, Sayın Bakanın milletin kesesinden ulufe dağıtır gibi ihtiyaç olup olmadığına, bütçeye bakmadan “OKUL ARKADAŞI” nın talebine “Yarın talimatı veriyorum” demesine mi, salonda bulunanların büyük bir keyifle bu komediyi alkışlamasına mı ağlayalım bilemedik.

Aslında ağlamayalım. Ağlanacak halimize gülelim.

Biz de; Sayın Cumhurbaşkanı yüksek kur düşük faiz ekonomi politikası ile Avrupa’nın kapılarını Tosyalı kapıcılara güya açmışken!, ihracat yapmayanı dövüyorlarken!, Tosyalı üreticinin ihracat yapması için işbirliği, güç birliği, yol gösterene ihtiyacı varken, OSB’lerdeki sıkıntılar çözülmemişken, Tosya-Kastamonu yolu hala yapılmamışken, pirinç üreticisinin su derdi hâlâ çözülmemişken Tosya’ya cezaevi isteyen, bu talebi güle oynaya okul arkadaşından isteyen ve kamu kaynaklarını okul arkadaşının talebine göre kullanan bu akla ağlamıyor, acı acı gülüyoruz.
Sayın Köylü bir an önce cezaevini Sayın Bakan’a yaptırsın. Zira daha önce Araç ilçemize yapılan cezaevi de henüz dolmadı ama yeni çıkan dezenformasyon yasası sayesinde kısa sürede dolar. Tosya’daki cezaevi de büyük bir açığı kapatır!
Bence iktidarın bütün ilçe başkanları Sayın Köylü’yü ilçesine davet etmeli, okul arkadaşından ilçelerine birer cezaevi istemeli memleketçe 2023 hedeflerimize doğru bu şekilde koşmalıyız!!!

KADİR YALÇIN
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.