enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu – İstanbul THY, Pegasus ve Anadolu Jet Uçak Sefer Saatleri (Kastamonu Uçak Bilet Fiyatı Ne Kadar?)

Kastamonu Havaalanı son günlerde gelen talepler üzerine İstanbul’a sefer sayısını artırarak uçuş saatlerinde de bazı düzenlemelere gitti. THY, Pegasus ve Anadolu Jet sefer sayıları ve uçuş saatlerini Kastamonu Haber ekibimiz sizler için araştırdı.

Kastamonu – İstanbul THY, Pegasus ve Anadolu Jet Uçak Sefer Saatleri (Kastamonu Uçak Bilet Fiyatı Ne Kadar?)
13 Eylül 2023 04:45
A+
A-

Taşköprü Postasından Mustafa Balcı’nın özel haberine göre; Kastamonu Havalimanı’ndan, İstanbul’daki havaalanlarına uçak seferleri sorunsuz devam ediyor.

 

Kastamonu’da; Türk Hava Yolları haftanın 5 günü, Pegasus ve Anadolu Jet ise haftanın bir günü Kastamonu-İstanbul ve İstanbul-Kastamonu seferlerini sürdürüyor.

Yapımı 1959’da tamamlanan ancak yeterli yolcu olmadığı gerekçesiyle hizmete açılamayan atıl durumdaki Kastamonu Havalimanı, 2013 yılında yapılan 100 milyon liralık yatırımın ardından ilk sefer Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılmıştı.

Kastamonu Havalimanı’nın uçak seferlerine açılmasının ardından hem Kastamonu’dan İstanbul’a hem de İstanbul’dan Kastamonu’ya günü birlik geliş gidişler artarken, İstanbul’un bunaltan trafiği ve iş yükünden sıkılanlar içinde Kastamonu güzel bir tatil seçeneği oldu.

Halen; Türk Hava Yolları, Pegasus ve Anadolu Jet, Kastamonu-İstanbul, İstanbul-Kastamonu uçak seferlerine her gün devam ediyor.

Türk Hava Yolları haftanın 5 günü, Pegasus ve Anadolu Jet ise haftanın bir günü Kastamonu-İstanbul ve İstanbul-Kastamonu seferlerini sürdürüyor.

 

İSTANBUL – KASTAMONU UÇUŞ GÜNLERİ İLE GİDİŞ VE DÖNÜŞ SAATLERİ 

✈️ TÜRK HAVA YOLLARI(İSTANBUL YENİ HAVALİMANI – KASTAMONU)

Pazartesi: 09:00 – 11:00

Çarşamba: 09:00 – 11:00

Cuma : 19:05 – 21:05

Cumartesi: 19:05 – 21:05

Pazar: 19:05 – 21:05

✈️ PEGASUS

(SABİHA GÖKÇEN – KASTAMONU )

Salı: 06:00 – 08:00

✈️ ANADOLU JET

(SABİHA GÖKÇEN- KASTAMONU)

Perşembe: 15:50 – 17:40

KASTAMONU – İSTANBUL UÇAK BİLET FİYATLARI

Kastamonu İstanbul ve İstanbul Kastamonu en ucuz uçak bileti 515 TL civarında. Bazı günler ve bazı kampanyalarla 450 TL’ye kadar uçak bileti bulmak mümkün olabiliyor.

THY, Pegasus ve Anadolu Jet’te, Kastamonu İstanbul ve İstanbul Kastamonu arası, 500 TL’den 750 TL’ye kadar uçak bileti bulmak ve satın almak mümkün olabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.