enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve ilçelerinde Hava Durumu: Kar yağışı var mı? (15 Aralık)

Kastamonu hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Kastamonu’da kar yağışı görülecek mi? İşte 15 Aralık Kastamonu hava durumu…

Kastamonu ve ilçelerinde Hava Durumu: Kar yağışı var mı? (15 Aralık)
14 Aralık 2021 21:38 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2021 21:36
A+
A-

  Kastamonu ve ilçelerinde hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Meteoroloji’den alınan 15 Aralık hava durumu tahminine göre Kastamonu’da havanın çok bulutlu olacağı belirtildi.

Kastamonu şehrimizde gece saatlerinden itibaren aralıklı olarak yağmur ve sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde etkili olması bekleniyor. Kastamonu ilimizin yükseklerinden gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan gündüze yağışların ilimizin batı kısmında kuvvetli olması bekleniyor.

Günün en yüksek sıcaklığının ise gece 3 derece gündüz ise 7 derece olacağı tahmin ediliyor

Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; halen Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de devam eden yağışların bu akşam saatlerinden sonra etkisini arttırarak Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, İstanbul’un kuzey ve doğu ilçeleri, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Bolu’da kuvvetli (30-60 kg/m2/12 saat) olacağı tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam 1200 metre üzeri, yarın (15.12.2021 Çarşamba) zamanla 800 metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Denizlerimizde (Marmara ve Kuzey Ege’de) Kuvvetli Fırtına Bekleniyor!

Rüzgarın; Marmara’da yarın (14.12.2021 Salı) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Çarşamba günü (15.12.2021) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Rüzgarın; Kuzey Ege’de yarın (14.12.2021 Salı) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli fırtınanın Çarşamba günü (15.12.2021) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Mersin ve Karaman’da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!Gökgürültülü Sağanak Yağış

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Karaman ile batı kesimlerinden başlayarak zamanla Mersin il genelinde yerel olarak kuvvetli ver yer yer çok kuvvetli (30-80 kg/m2) sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra 1500 m üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği su baskını, heyelan, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kastamonu ve ilçelerinde 5 günlük Hava Durumu Tahmini

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.