enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

KASTAMONU FUTBOLUNDA DERBİ HAFTASI (Federasyon Başkanından Çok Önemli Açıklamalar)

TASKK Yönetim Kurulu Üyesi
Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federeasyonu (ASKF)Genel Başkanı Adem KELOĞLU Taşköprüspor ve Kastamonu il özel idarespor arasında oynanacak Kastamonu derbisi için önemli açıklamalarda bulundu.

KASTAMONU FUTBOLUNDA DERBİ HAFTASI (Federasyon Başkanından Çok Önemli Açıklamalar)
3 Aralık 2021 17:16
A+
A-

İşte o açıklamalar

Sezona başarılı birer başlangıç yapan ve Bal Liginde mücadele eden Kastamonu sporuna büyük katkıları olan 2 Güzide Kulübümüz bu hafta sonu Taşköprü ilçemizde karşı karşıya gelecek.

Öncelikle Taşköprüsporumuzun hem futbolda hem de voleybolda ulusal liglerde ilimizi başarı ile temsil etmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Güzel ilçemizin spora ve sporcuya bakış açısı ve desteği, ilçemiz Kaymakam, Belediye Başkanı ve diğer yerel yönetimleri ile tek vücut olarak spora sahip çıkmaları kentimizde sporun yaşatılması noktasında mennuniyet vericidir.

Yine ilimiz sporu ile yıllarca futbolun tüm kategorilerinde ve Bal liginde Kastamonu’yu başarı ile temsil etmenin yanında, spor kulüplerimizi ulaşım ve maddi anlamda destekleyen İl Özel İdare KHS, Taşköprüsporumuz ile karşı karşıya gelerek yaşayacağımız heyecanın en büyük ortağı olacak.

Sn.Kulüp Başkanlarımızın olumlu ve kapsamlı demeçleri bizleri son derece memnun ve mutlu etmektedir.

Bir spor kenti olduğumuz her hafta sonu içeride ve dışarıda ulusal liglerde oynanan müsabakalar ile çok açık ortadadır.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Liginde Kastamonu Belediyesi GSK, yine Süper Ligde Araç Belediyesi SK, Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde Yurdum GSK, Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde İstiklal Yolu GSK, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde Taşköprüspor, Türkiye Erkekler Hentbol 2. Liginde İnebolu Spor, Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Ligi’nde Kastamonu Gençlik Spor Kulübü, Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde Kastamonugücü, Masa Tenisi 2. Ligi’nde Kastamonu Masa Tenisi SK, Futbol Veteranlarda Anadolu Veteranlar ve Tosya Veteran takımlarımız, ilimizi ulusal liglerde temsil ederek bizleri gururlandırmakta ve bir spor ili olmamızın göstergesi olmaktadırlar.

Ayrıca Amatör Liglerimiz Altyapı yerel lig müsabakaları başladı devam etmektedir. Tüm bu kazanımlarda her zaman bize maddi ve manevi anlamda destek olan, yol gösteren Sn.Valimiz Avni ÇAKIR’a, Belediye Başkanlığımıza, ilçelerimizde destek olan Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, gayret ve uğraşlarını esirgemeyen Kulüp Yönetimlerimize, Değerli Sponsorlarımıza Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin; sporun kaynaştırıcı, birleştirici, paylaşımcı, dayanışmacı unsurlarını taşıyarak, amatör ruh ile sağlıklı ve vatan millet sevgisi ile her zaman ileriye bakan, hedefi olan, çalışkan, kendini her konuda geliştiren ve gelişime açık olan, kötü alışkanlıklardan uzak tutan bir nesil olarak hayata hazırlanmasında emek veren her kesime minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Hak edenin kazanacağı, dostluk ve kardeşliğin zedelenmeyeceği bir müsabaka olması temennisi ile İl Özel İdare KHS ve Taşköprüspor takımlarımıza ve 2021-2022 sezonunda mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.