enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi‘nin Tanıtımı Yapıldı

Daday İlçesinde yer alan Eski Daday Ballıdağ Hastanesi binasının yerine inşaa edilecek Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi ( Geriatri Merkezi) ‘nin tanıtım toplantısı Valimiz Sayın Avni Çakır’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kastamonu Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi‘nin Tanıtımı Yapıldı
13 Mayıs 2022 17:58
A+
A-

Kastamonu Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi ( Geriatri Merkezi) ‘nin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kastamonu Daday İlçesinde yer alan Eski Daday Ballıdağ Hastanesi binasının yerine inşaa edilecek Daday Ballıdağ Yaşlılar Oteli ve Sağlık Merkezi ( Geriatri Merkezi) ‘nin tanıtım toplantısı Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
Toplantıya Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik,  Daday Kaymakamı Mehmet Sert, Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, İlçe Belediye Başkanları ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Sadece Batı Karadeniz  Bölgesinin değil, Karadeniz bölgesinin son yıllarda yapılmış en büyük ve en önemli yatırımı olduğunu ve kısa süre içerisinde temelinin atılacağını ifade eden Vali Çakır; buraya gelen insanların hem tedavi olacağını hemde tatil yapacaklarını belirtti.  Yatırımcı firma olarak Aygün ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Gün Medya Grubu (GMG) ve Tez Madencilik tarafından İhalesi alınan Daday Ballıdağ Sanatoryumu 500 Milyon Tl’lik yatırımla sağlık merkezi olmayı planlıyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.