enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Cide Kaymakamı Murat Güneş kimdir ve nerelidir?

Gece yarısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafından imzalanan Kaymakamlar Kararnamesine göre Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş Ağrı Vali yardımcısı olarak atandı. Kastamonu Cide Kaymakamı olarak ise  Ağrı Eleşkirt Kaymakamı Murat Güneş oldu.

Kastamonu Cide Kaymakamı Murat Güneş kimdir ve nerelidir?
2 Temmuz 2024 12:33
A+
A-

Kastamonu Cide Kaymakamı Murat Güneş, Erzurum Karaçoban İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Karaçoban’da tamamladı. 2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2015 yılında Uşak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Bursa İli Gürsu İlçesinde birinci Kaymakam refikliği, Çorum İli Alaca İlçesinde ikinci Kaymakam refikliği görevini yaptı. Ankara’da İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Başmüfettişi refakatinde teftiş stajını tamamladı. 2015 ve 2016 yıllarında belirli bir süre Sinop Erfelek İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

İngiltere Liverpool Üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı. 2017 yılında düzenlenen İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak Denizli İli Kale İlçesi ve 2019-2021  yıllarında Muş İli Hasköy Kaymakamlık görevini yaptı.

01.07.2024 tarihli ve 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama kararı ile Cide İlçe Kaymakamı görevine atanan Kaymakam Murat Güneş, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.