enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kimdir?

CHP Kastamonu il başkanı Hikmet Erbilgin çok hareketli ve çok renkli bir kişilik.. Hikmet Erbilgin’in kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. İşte Hikmet Erbilgin’in özgeçmişi…

Kastamonu CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kimdir?
11 Mart 2022 15:23 | Son Güncellenme: 11 Mart 2022 15:38
A+
A-

Kastamonu CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin; 1976 yılında ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunu bitirdikten sonra liseyi Denizli Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu. Öğrencilik yıllarındaki muhabirlik deneyiminden sonra tekstil alanında çalışmaları ve şantiye şefliği görevlerinde bulundu. 2013 yılında kendi şirketini kurarak Gayrimenkul değerleme ve danışmanlık alanında hizmetler verdi.

36. Olağan kurultayda seçildiği il yönetiminde Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu başkan yardımcılığı yaptı. 2018 yılı 24 Haziran seçimlerinde İl Başkanı Hasan Baltacı’nın milletvekili adaylığı nedeniyle istifasının ardından yönetim kurulu kararıyla il başkanı seçildi.

23 Şubat 2020 tarihinde yapılan 37. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı olarak seçildi.

27 Şubat 2022 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’nın Kuzeykent Belediye Konferans Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurulunda tekrar İl başkanı seçilmiştir.

Senem Erbilgin ile evli olup 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.