enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Bozkurt Kaymakamı Hasan Erdoğan Kimdir?

Kaymakam Hasan Erdoğan, 108. Dönem Kaymakamlık kursunu tamamladıktan sonra Cumhurbaşkanı kararnamesi ile 14 Eylül 2023 tarihinde çekilen kura ile Bozkurt ilçesinin yeni kaymakamı oldu.

Kastamonu Bozkurt Kaymakamı Hasan Erdoğan Kimdir?
29 Eylül 2023 10:20
A+
A-

Kastamonu Bozkurt Kaymakamı kimdir ve nerelidir? Kastamonu Haber ekibimiz sizler için araştırdı.

 Kaymakam Hasan Erdoğan; 1986 yılında Rize’de doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Kocaeli Gebze’de tamamladı. 2007 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme bölümünden 2012’de mezun oldu. 2015-2020 yılları arasında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzmanı olarak çalıştı. 2020 yılında Kaymakamlık mesleğine intisap etti.

Kilis valiliğinde il merkez stajı, Trabzon/Sürmene ve Çanakkale/Eceabat ilçelerinde kaymakam refikliği stajları, Trabzon ve Konya’da teftiş stajlarının ardından Ordu/Kabadüz ve Kırıkkale/Sulakyurt ilçelerinde bir yıl süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

İngiltere’de Manchester’da konsolosluk, büyükelçilik stajlarını tamamladı ve Sheffield Üniversitesi’nde dil eğitimi aldı. 6 Şubat Depremi sonrasında Hatay’da 3 ay süreyle koordinatör olarak görevlendirildi.

108. Dönem Kaymakamlık Kursunu ‘’Üstün Başarı’’ ile tamamladı ve 22.09.2023 Tarihinde Kastamonu Bozkurt ilçesinde göreve başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.