enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Azdavay’da Köy Yaşam Merkezi Açıldı

 Kastamonu Azdavay ilçesinde KaymakamŞeyma Nur Kaygusuz, İl Millî Eğitim Müdürümüz Cengiz Bahçacıoğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürlerimizden Cemalettin İpek, Azdavay İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Barış Tepecik ve kurum yöneticileri, köy muhtarları ile Çocukören köyü sakinlerinin katıldığı açılış programı tertip edildi.

Kastamonu Azdavay’da Köy Yaşam Merkezi Açıldı
16 Eylül 2022 11:28
A+
A-

Kastamonu Azdavay ilçesi Çocukören köyünde yapılan açılışta İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu yaptığı konuşmada:

“İl genelinde 13 adet Köy Yaşam Merkezinin açıldığını, bunlardan 6 tanesinde ana sınıfı ve Halk Eğitimi Kurs Merkezi ,5 tanesinin ilkokul ve Halk Eğitimi Merkezi, 2 tanesinin ise sadece Halk Eğitimi Kurs Merkezi olarak hayata geçirildiğini, tüm Yaşam Merkezlerinin 12 Eylül 2022 itibariyle hizmet vermeye başladığını, Çocukören köyümüzdeki okulumuzun ve Halk Eğitimi Kurs Merkezimizin  Azdavay Kaymakamlığı ve köy muhtarlığı katkıları ile hayata geçirildiğini, okulumuzun çok güzel bir şekilde yapıldığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Okulumuzun ve Halk Eğitimi Kurs Merkezimizin hayırlı olmasını diledi.

Daha İlçe Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, İl Millî Eğitim Müdürümüz Cengiz Bahçacıoğlu ve kurum amirleri tarafından açılışı gerçekleştirilen ilkokul ve Köy Yaşam Merkezinin bölümleri gezildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Cengiz Bahçacıoğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürlerimizden Sayın Cemalettin İpek ile Azdavay Atatürk İlkokulu, Azdavay İmam Hatip Lisesi ve Azdavay 75.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti. İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’na okul ziyaretlerinde Azdavay İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Barış Tepecik eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.