enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Anadolu Gençlik Derneği “Gençlerin Sorunları ve Çözüm Yolları” için İstişareler Yapmaya Devam Ediyor.

Kastamonu Anadolu Gençlik Derneği Tosya İlçesindeki ziyaretler kapsamında mülki amirleri de ziyaret ederek dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Kastamonu Anadolu Gençlik Derneği “Gençlerin Sorunları ve Çözüm Yolları” için İstişareler Yapmaya Devam Ediyor.
19 Nisan 2022 13:57 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2022 14:02
A+
A-

  Kastamonu Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Ahmet Avcı ve Tosya ilçe şube başkanı Ahmet Hızlı özellikle gençlerin sorunları ve çözüm yolları hakkında Tosya ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulundular.

Bu ziyaretler kapsamında Tosya Kaymakamı A. Ferhat Özen, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail Kesgin, İlçe Kütüphane Vekili İsmail Çalışkan, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı ve kurum ve kuruluşları ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde Tosya ilçe yöneticilerine 54.Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın hayatının anlatıldığı “Davam” kitabı hediye edildi.

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola

 

Kastamonu Anadolu Gençlik Şube Başkanı Ahmet Avcı ziyaretler nedeniyle başta ilçe kaymakamımız ve tüm ilçe yöneticilerimize nazik kabulleri için teşekkür ediyorum dedi.

Tosya İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı

Kastamonu Tosya ilçe Kaymakamlığı sosyal medya hesabından Anadolu Gençlik Derneği ziyaretini paylaşarak “Milli Gençlik Vakfı Anadolu Gençlik Derneği Kastamonu ve Tosya temsilcileri Kaymakamımız Sayın A. Ferhat ÖZEN’e ziyarette bulunarak, kendisine kitap hediye ettiler” denildi.

 

Kastamonu Anadolu Gençlik Şube Başkanı Ahmet Avcı Tosya da yayın yapan yerel bir gazeteye; Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bir röportaj verdi.

AGD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Avcı verdiği röportajda şunları söyledi…

İMANLI, İNANÇLI VE ÇALIŞKAN BİR NESİL YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Anadolu Gençlik Derneği, evrene, çevreye, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında; tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı; bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan müstesna bir kuruluştur. Anadolu Gençlik Derneği, dünyaya yeniden yön verecek, kurtların kapmaya niyetlendikleri kuzulara hangi nehrin kenarında olursa olsun kol kanat gerecek, çorbasını komşusuyla paylaşacak, kardeşlik anlayışıyla coğrafyamızı bir ve bütün tutacak kadroların harmanlandığı etkin bir teşkilattır.

İyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması mücadelesinde aynı inancı paylaşan her renkten ve ırktan herkesi kardeş bilirken, hangi renkten ve ırktan olursa olsun tüm mazlumların yanında olmayı da kendimize görev addediyoruz. Yeryüzündeki her insan için yaşama hakkını, inanç ve düşünce hürriyetini, aile oluşturma ve neslini koruma hakkını, mülkiyet edinebilme hakkını ve akıl sağlığının güvenceye alınması hakkını temel ve vazgeçilemez haklar olarak kabul ediyoruz. Özgür ve hak sahibi olarak doğan insanların özgür ve hak sahibi olarak yaşayacakları ‘’Yeni Bir Dünya’’ sevdamızdır.

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci

Özgürlük, adalet ve refahı bir ırkın ya da bir bölgenin hakkı olarak görüp kendinden olmayanı ötekileştiren ve tahakküm altına almaya çalışan her türlü düşünceye karşıyız. Ancak hangi düşünceden olursa olsun her insanın insan olmakla yeryüzünde en değerli varlık vasfına sahip olduğuna inanıyoruz ve her insana sevgiyle, şefkatle, merhametle yaklaşmak gerektiğine inanıyoruz.

Komşumuz açken tok yatmayı kendimiz için utanç vesilesi sayıyoruz ve insanların yararına en azından yoldaki bir taşı kaldırmaya sevk etmeyen her türlü boş inançtan uzak olmayı yeğliyoruz.

Tosya Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail Kesgin

Tutarlılığı olmayan siyasi anlayışları, vicdanları karartacak boyutlara ulaşan eğlence tutkusunu, sömürü üzerine kurulmuş zenginliği, ahlaktan yoksun bilgiyi, paylaşmayı zarar kabul eden ekonomik anlayışları, insan oluşu önemsemeyen bilim ve teknolojiyi, haksızlara karşı sus pus olan bir din anlayışını toplumun bozulmasında ve milletlerin yok oluşunda en etkili faktörler olarak görüyoruz.

En küçüğünden en büyüğüne yaptığı her iyi işi en güzel şekilde neticelendirmek üzere ciddiye alan; büyük ideallerin peşinde koşarken ayrıntılara takılıp kalmayan ve aynı zamanda ayrıntıları ıskalayıp da estetikten, zarafetten, saygıdan yoksun tutumlar sergilemeyen; görünüşte bir iyiliğin kalpte de aynı duygularla karşılık bulmadığında gösterişten öteye bir anlam ifade etmediğini idrak eden; yaşamın tüm alanlarında bütün söz ve davranışlarında hakkaniyeti ve adaleti ayakta tutmaya çalışan bir gençlik yetiştirmeyi önceliyoruz” dedi.

Tosya İlçe Kütüphane Müdür Vekili İsmail Çalışkan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.