enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformundan Kastamonu Üniversitesine Ziyareti

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, beşinci ziyaretini Kastamonu Üniversitesi’ne gerçekleştirdi.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformundan Kastamonu Üniversitesine Ziyareti
2 Kasım 2021 12:20
A+
A-

Prof. Dr. Mevlüt Beyribey Konukevi’nde düzenlenen toplantının ardından kurul Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nı ziyaret etti. Laboratuvar müdürümüz Doç. Dr. Mahmut Gür ve beraberindeki heyet, kurula burada yapılan analizler, çalışmalar ve cihazlar hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirdiler. Daha sonra kurul tamamı hibe olarak yapılan Ahşap Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin inşaatını ziyaret ettiler. Merkezimizin müdürü Doç. Dr. Önder Tor, kurula burada yapılması planlanan üretim, tasarım, araştırma ve geliştirme konuları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, toplantıya ev sahipliği yapan Kastamonu Üniversitesi’nden T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdür Fatih Önlem, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve Şube Müdürü Mürüvvet Eğlenceoğlu, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi müdürü Seçil Dilekci Çakmak, KUZKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özgür Yücel Yakar ve Kurumsal Yönetim Birimi Başkanı Semih Kaya, Üniversitemizden İnovatif Teknoloji Ofisi’nden Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı, Proje Destek Ofisi’nden Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu, Patent Destek Ofisi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Berkan Güngör bulundular.

Heyet üyeleri, üniversitenin çalışmalarının bölgeye büyük katkı sağlayacağı beklentisinden ve ev sahipliğinden ötürü üniversitemize teşekkür ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Bölgesel kalkınma odaklı çalışmaların da ele alındığı bu görüşme; KÜSİ kurulunun ilerleyen günlerde yapacağı ziyaretler hakkında planlama yapıldıktan sonra karşılıklı dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.