enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kalpleri Fetheden Op. Doktor Burak Tamtekin Kimdir? (Burak Tamtekin Neden Bu Kadar Seviliyor?)

Yaptığı başarı ameliyatlarla adından sıkça bahsettiren Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kalp-Damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Burak Tamtekin uzun yıllardır ilimizde can siparane bir tempoyla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyor.

Kalpleri Fetheden Op. Doktor Burak Tamtekin Kimdir? (Burak Tamtekin Neden Bu Kadar Seviliyor?)
26 Haziran 2022 05:30 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2022 11:18
A+
A-

Kastamonu Şehir Hastanesinde yaptığı ameliyatlar, tedaviler ve en önemlisi de hastalarla kurduğu güzel iletişim nedeniyle hemşehrilerimizin kalbini önce onaran sonra da fetheden Op. Dr. Burak Tamtekin Kastamonu’da en çok sevilenler ve konuşulanlar arasında

PEKİ OP. DR. BURAK TAMTEKİN KİMDİR?

1976 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Baba adı Tahsin Anne adı ise

İlk ve orta öğretim hayatını Sivas’ta tamamladı ve üniversite için Cerrahpaşa Tıp Fakültesini (ingilizce) bölümünü kazandı.

Tıp fakültesini başarı ile bitirip asıl alanı olan Kalp-Damar cerrahisi uzmanlığını Florence Nightingale hastanesinde 2000-2008 yılları arasında yaptı. 2008 yılında Bakırköy Acıbadem Hastanesinde, 2009 da Belçika OLV Zickuhr hastanesinde çalıştı.

Dr. Burak Tamtekin; Uzun yıllar Özel Denizli Tekden Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisinde görev yaptı ve isminden bahsettirdi.

Uzun yıllar şehirden şehire kalp ameliyatı için gezen Kastamonulu hemşehrilerimiz 2021 yılının başında atandığı Kastamonu’da aynı içinde ilk Bypass ameliyatı gerçekleştiren KEAH Kalp Damar Cerrahisi Bölümü Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Burak Tamtekin ve ekibi sayesinde bu zahmetten kurtulup Kastamonu’da tedavi görmeye ve başarılı sonuçlar almaya başladılar.

 

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk defa ameliyat yapılmadan toplardamarda oluşan pıhtıyı çıkartan Op. Dr. Burak Tamtekin ve ekibi Kastamonu’da adeta kalpleri fethetmeye başladı.

Sayın Cumhurbaşkanının yaptığı talihsiz açıklama nedeniyle üzülüp yurtdışına gitmek isteyen Dr. Burak Tamtekin bu kararından; Şimdi burdan ayrılırsam Kastamonu’nun çok sevdiğim halkı tekrar Ankara’ya gitmek zorunda kalacak” diye vazgeçecek kadar Kastamonuyu çok seviyor.

Evli ve üç çocuk babası olan Op. Dr. Burak Tamtekin doktorumuza; Tüm sevdikleri ile birlikte sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içinde her daim başarılar ve uzun ömürler dileriz.

 

 

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    Güller yüzlü insana güven veren bir hekim inşallah kastamonudan vazgeçmez böyle hekimlere ihtiyacımız var ❤️