enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kalori yakmanıza yardımcı 5 egzersiz (En çok kalori yakan 5 egzersiz)

Amaç ister kaslarınızın parlamasını sağlamak için yağ yakmak, isterse kilo vermek olsun, bunu yapmanın anahtarı kardiyovasküler egzersizdir.

Kalori yakmanıza yardımcı 5 egzersiz (En çok kalori yakan 5 egzersiz)
6 Temmuz 2022 12:24
A+
A-

Pek çok insan vücut yağını kaybetmek ister. Amaç ister kasların parlamasını sağlamak için yağ yakmak isterse kilo vermek olsun, bunu yapmanın anahtarı kardiyovasküler egzersizdir. Kardiyo, diğer egzersiz türlerinden farklı olarak kalp atış hızınızı artırır ve kalori yakar. Dışarıda birçok kalori yakma egzersizi olmasına rağmen, en iyi sonuçları verenleri yapmak istersiniz.

İşte en çok kalori yakan ilk beş egzersiz.

Bisiklet sürmek

Bisiklete binmek çok büyük bir kalori yakıcıdır. Temelde nihai kardiyovasküler egzersizdir. Bir saatlik bisiklet yolculuğu kadar basit bir şey, kadınlar için 850 kalori ve erkekler için 900 kalori gibi etkileyici bir yakabilir. Bu antrenmandan en iyi şekilde yararlanmak için maksimum yoğunlukta kalmaya çalışın.

Aerobik

Aerobik sadece vücudu tonlamanın ve sıkılaştırmanın etkili bir yolu değil, aynı zamanda çok büyük bir kalori yakıcıdır. Hareketleri öğrenmeye yeni başladığınızda, biraz zorlayıcıdır, ancak zorlayıcı daha iyidir. Alıştığınızda sadece kaslarınızı çalıştırmakla kalmayacak, 700 kalori kadar yakacaksınız. Tereddüt etmeyin, yakındaki bir spor salonunda bir sınıfa kaydolun ve vücudunuzun dönüşümünü görün.

Zıplama Squatları

Bu hareket, bir çömelme hareketinin zıplayan bir versiyonudur, tıpkı standart lunge hareketlerinde zıplayan ciğerlerin havadan alınması gibi. Squats, şekillendirme ve yeniden şekillendirme ile zaten ünlüdür, bu nedenle zıplama çeşitliliğinin bu güçlü kalori yakma hareketleri listesini yapması şaşırtıcı değil. Zıplayarak çömelme yapmak için, bacaklarınız kalça genişliğinde açık olacak, çömelin, olabildiğince yükseğe zıplayacak, sonra yumuşak bir şekilde başka bir çömelmeye inecek ve tekrar edeceksiniz. Kollarınız, zıplarken geri iterek sizi itmeye yardımcı olacaktır.

Yüzme

Yüzme, rutininize entegre etmek için harika bir egzersizdir. Havuzunuz varsa hazırsınız. Yapmayanlar için, yapan bir spor salonuna üye olun. Erkekler için yaklaşık 840, kadınlar için 720 kadar kalori yakabilmenin yanı sıra, yüzmek gerçekten keyifli. Yüzmenin bir diğer avantajı da antrenmanınız boyunca serin kalmanız ve terlememenizdir.

İp atlama

İp atlama, şaşırtıcı bir şekilde 750 ila 850 kalori yakabilir. Bu kalori yakma egzersizi, çocukları olanlar için harika bir seçenektir. Çocuklarınızla dışarıda oyun oynarken aynı zamanda daha zinde vakit geçirebilirsiniz. İp atlamak, kilo vermenize ve istediğiniz vücuda kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.