enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kabine Toplantısı Sona Erdi, Tam Kapanmaya mı Geçilecek?

Ramazan Bayramı’nda tam kapanma olacak mı? Kabine Toplantısı’ndan hangi kısıtlama kararları çıkacak? toplantısının ardından merak edilen soruların yanıtlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor.

Kabine Toplantısı Sona Erdi, Tam Kapanmaya mı Geçilecek?
26 Nisan 2021 16:52 | Son Güncellenme: 26 Nisan 2021 16:57
A+
A-

Ramazan Bayramı’nda tam kapanma olacak mı? Kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’ndan hangi kısıtlama kararları çıkacak?

Merakla beklenen Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşması ile yeni alınan kısıtlama kararlarını duyuruyor.

TAM KAPANMA GELDİ

  • Koronavirüs salgını dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Bu salgın krizini ülkemiz ve milletimiz için en hayırlı şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Sağlık hizmetleri konusunda hamdolsun herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.
  • Vaka sayımızı 5 binin altına indirmeliyiz. Hedeflediğimiz rahatlamayı sağlamak için biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor.
  • 29 Nisan 2021 Perşembe 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi 05.00’a kadar sürecek tam kapanmaya geçiyoruz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:  

  • Aziz milletim, değerli basın mensupları sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Milletimin ve tüm İslam aleminin artık yarısını tamamlamak üzere olduğumuz Ramazan-ı Şerif’ini bir kez daha tebrik ediyorum.
  • Geçtiğimiz hafta kabinemizde küçük bir değişiklik yapmıştık. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızı hem ikiye böldük hem de iki yeni isme görev verdik. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı Profesör Doktor Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığı’nı ise Mehmet Muş arkadaşımız devralmıştır. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Görevlerini devreden Zehra Zümrüt Selçuk ve Ruhsar Pekcan arkadaşlarımıza şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum.
  • Bu arkadaşlarımızla ilgili sosyal medyada yürütülen linç kampanyalarını kınıyorum. Bu arkadaşlarımızı hep şükranla hatırlayacağız ve gerektiğinde birikimlerinden istifade etmeyi sürdüreceğiz. 

     

  • Bugün KKTC Cumhurbaşkanı sayın Ersin Tatar’ı kabul ettik. Yarın Cenevre’deki toplantıyı ele aldık. Sayın Tatar, egemen eşitliğine dayalı egemen iki eşit devletli çözümü gündeme getirecek. Biz de bu vizyona tam d estek vereceğiz. Kıbrıs Türkü kardeşlerimizi ambargolarla yıldırmaya çalışan zihniyete müsamaha göstermeyeceğiz. Toplantımızın sonucu ne olursa olsun Kıbrıslı Türk kardeşlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.