enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıl Dönümü” Kutlu Olsun

2 asra yaklaşan şanlı mazisiyle dosta güven, düşmana korku salan Jandarma Teşkilatı 183. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Emniyet Teşkilatıyla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kurulduğu günden bugüne yaz-kış, gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden 7/24 esasına göre fedakârca görev yapan Jandarma Teşkilatı şerefli mazisinden aldığı güçle 183 yıldır vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışıyor.

“Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıl Dönümü” Kutlu Olsun
14 Haziran 2022 20:27
A+
A-

“Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıl Dönümü” dolasıyla Kastamonu Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj…

“Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş Yıl Dönümünü gururla kutlamaktayız.
Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; sahip olduğu modern donanımın yanında, eğitimli, yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışı olan, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlı mensuplarıyla, dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş Yıl Dönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.