enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İYİ Parti ittifaka nasıl bakıyor?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde CHP’nin bölgesel iş birliği teklifini değerlendirmek üzere, partisinin genel idare kurulu toplantısı öncesinde bazı üst düzey parti yöneticileri ile bir araya geldi.

İYİ Parti ittifaka nasıl bakıyor?
4 Aralık 2023 10:21
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel idare kurulu toplantısı öncesinde bazı parti yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda Cihan Paçacı, CHP ile iş birliği önerisini savunurken, bu fikre karşı çıkan bir diğer önemli isim ise Koray Aydın oldu.

Edinilen bilgilere göre, Paçacı, CHP ile iş birliği yapılması gerektiği yönündeki görüşünü dile getirirken, Aydın ise böyle bir iş birliğinin partiyi olumsuz etkileyebileceğini ifade etti. Aydın, İYİ Parti’nin şimdiye kadar 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceği ve iş birliği yapmayacağı yönündeki parti politikasını hatırlattı.

Toplantıda Genel İdare Kurulu üyelerinden Bilal Uzun’un da bu düşüncesini sosyal medyada paylaştığı belirtildi. Uzun, net kararların geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabileceğini ve söz konusu iddiaların arkasında durulması gerektiğini ifade etti.

Toplantıda iş birliği yanlısı görüşlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken, Akşener’in sadece dinleyerek ve not alarak yetindiği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.