enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İyi Bir İlk İzlenim Bırakmanın Yolları

Hepimiz iyi bir ilk izlenim bırakmak isteriz değil mi? Birisiyle ilk buluşmanız, ilişkinin geleceği için zemin hazırlar.

İyi Bir İlk İzlenim Bırakmanın Yolları
14 Aralık 2023 09:21
A+
A-

İlk buluşmalar gelecekteki buluşmaların ve olası uzun süreli ilişkinin var olması için çok önemlidir. Bu yüzden nasıl harika bir ilk buluşma geçireceğinizi anlamak çok önemlidir. Kastamonu Haber olarak ilk buluşmada etkili bir izlenim bırakmak için yapmanız gereken şeyleri sizler için derledik. İşte ayrıntılar… 

  • Doğru bir yer seçin 

Unutmayın; doğru yer seçimi birinde etkili bir izlenim bırakmak için çok önemlidir.. Aklınızda bir yer olduğunu karşınızdaki kişiye önceden söyleyebilirsiniz. Aynı zamanda geri bildirime ve karşı taraftan gelen öneriye açık olduğunuzu  da söyleyebilirsiniz. Önerdiğiniz yer ne olursa olsun, ilk buluşmanın gidişatını belirler. 

  • Doğru kıyafet seçimi sizi yansıtır

İlk buluşmada giydiğiniz kıyafet sizin hakkınızda çok şey söyler. İyi bir izlenim bırakmak istiyorsunuz ve bu yüzden kıyafet kendinizi gösterdiğiniz ilk adım olacaktır. Buluşmak için sözleştiğiniz ortam neyse ona göre bir kıyafet seçebilirsiniz. Örneğin lüks bir restoranda buluşacaksanız şık bir takım elbise iyi olabilir, veya tam tersi parkta yürüyüş yapacaksanız tişört ve eşofman gibi rahat bir şeyler olabilir. 

  • Sorularınız ve konularınıza önceden hazırlanın

İlginç konuşmalar, özellikle flörtün ilk aşamalarında bir ilişkinin devam etmesini sağlayan şeydir. İlk buluşmada kaliteli bir sohbete hazırlıksız gelirseniz, ikinci randevunun olmaması muhtemeldir. Harika sohbet başlatıcı sorularınızın olması ve aktif dinlemeyi kullanmak, karşınızdaki kişinin özel hissetmesine yardımcı olabilir. Uzun uzadıya hayat hikayelerinizi ilk buluşmada anlatmaya gerek yok. İlginç ve heyecan verici bir sohbete hazır olduğunuzdan emin olmak güzel bir kıvılcımı başlatmaya yardımcı olabilir. Garip sessizlikler yaşanma ihtimâli olduğu için ilk buluşmada ilginç ve konular açan sorular sormak, sohbetteki boşluktan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir.

  • Kendiniz olun

İnsanlar neden olmadığı biri gibi olmaya çalışır ki insanlar? İster bir flört uygulamasında, arkadaşlarınız aracılığıyla veya işinizde tanışmış olun. Sadece kendiniz olun. Kastamonu Haber olarak elbette ilişki uzmanı değiliz, ancak bir ilişkiye başlamanın en iyi yolunun kendinizin en iyi hali olmaya odaklanmak olduğundan eminiz. İlk buluşmanız için her şeyi hazırlarsınız ama eğer kendinizden başka biri olarak ortaya çıkarsanız, kendinize kötülük yaparsınız. Günün sonunda son adımda karşınızdaki kişiye ikinci bir randevu isteyip istemediğini sorabilirsiniz. İyi bir izlenim ve harika bir ilk buluşma sizi ikinci buluşmaya oradan da uzun süreli birlikteliğe götürebilir. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.